Press "Enter" to skip to content

Curs de masaj terapeutic (curs de bază și avansat) de la Școala de masaj din Moldova

De mic copil ai visat să vindeci oameni, dar simți că profesia de medic nu este ceea de ce ai nevoie? Ai deja formată o idee despre cum ar trebui să arate locul de muncă potrivit pentru tine și despre ce ai dori să faci? Împreună cu cea mai mare Școală de masaj din Moldova „Spa Therapy„ descoperă avantajele meseriei de maseur terapeut la cursul despre masajul terapeutic pentru sănătate.

Beneficiile masajului terapeutic

1.     Masajul terapeutic este, cu siguranță, cea mai eficientă metodă de relaxare și tratare a organismului. Procedurile de masaj terapeutic intensifică circulația sangvină și stimulează sistemul natural de apărare al organismului uman. Dincolo de beneficiile oferite de acest tip de masaj, o astfel de abordare creează, incontestabil, momente de confort, senzații de relaxare și plăcere.

2.     Această metodă incomparabilă de terapie este de asemenea benefică, chiar recomandată, în cazul persoanelor care practică sportul. Un aspect foarte important este că masajul terapeutic relaxează mușchii, reduce spasmele și crește flexibilitatea articulațiilor, scurtând astfel perioada de recuperare după un antrenament intensiv.

3.     Aportul masajului terapeutic general este unul impunător și în cazul durerilor de spate și migrenelor, care sunt strâns legate una de alta. Acest fapt se datorează mușchiului trapez ce face legătura dintre spate și cap – când este încordat, durerea iradiază spre cap.

Care este motivul pentru care să alegi cursurile de masaj terapeutic

Cursurile de masaj sunt prevăzute atât pentru persoanele care au pregătire medicală, cât și pentru începători, care nu dispun de ea, iar în cadrul orelor se pune accent pe o tehnică personalizată în masajul terapeutic al întregului corp.

Școala de Masaj „ Spa Therapy” îți împărtășește secretele Masajului Terapeutic, după metoda unică, concepută de instructorul Vladimir Colun.

Este important de menționat că toate cursurile de masaj sunt interdependente, fiind strâns legate între ele. De fapt, fiecare dintre acestea reprezintă o treaptă importantă în cariera unui maseur profesionist! Astfel, pentru înscrierea la Cursul de bază de masaj terapeutic este indispensabil să fi absolvit Modulul 1 – Masajul Clasic! Iar pentru continuarea studiilor în cadrul cursului avansat Perfecționare în Masajul Terapeutic” este nevoie să fi absolvit Modulul „Masaj Terapeutic. Curs de bază”.

Despre ce este cursul și ce vei cunoaște după ce îl treci?

• Tehnica Masajului Terapeutic

• Masaj terapeutic în profilaxia aparatului locomotor

• Însușirea patologiilor autohtone

• Stabilirea unei diagnoze corecte

• Mecanismul de formare a spasmului muscular

• Selectarea tehnicii potrivite de masaj

• Consilierea clientului, care este un must have pentru un maseur.

Astfel, la finalizarea cursului, fiecare student primește un „Certificat de calificare” care îi confirmă studiile și îi permite angajarea în calitate de Maseur, conform titlului obținut.

Vă așteptăm cu drag la adresa: or. Chișinău, str. Alba-Iulia 75/15. Pentru mai multe detalii contactați-ne la numerele de telefon: +373 69 77 71 95 sau +373 22 86 69 59, sau vizitați site-ul nostru: scoalademasaj.md.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.