Press "Enter" to skip to content

Curs de auditor extern destinat persoanelor dornice de dezvoltare profesionala

Cine se poate inscrie la un astfel de curs?

Participarea la un curs de auditor extern este ideala pentru dvs. daca va este starnit interesul de catre domeniul protectiei datelor cu caracter personal sau daca sunteti dornic de a aprofunda domeniul financiar si cel al resurselor umane.

La un curs de auditor extern se pot inscrie si persoanele care activeaza in domeniul imobiliarelor, al constructiilor, logisticii sau in domeniul medical.

Ce pregatire va ofera un curs de auditor extern?

curs auditor extern

In cadrul acestei pregatiri, specialistii in domeniul protectiei datelor personale va vor invata care sunt normele si standardelele acestui domeniu. Vor fi abordate teme precum coordonarea programelor de audit extern, care sunt principiile managementului calitatii, ce inseamna gandirea bazata pe riscuri si diferite alte concepte importante. In scopul evaluarii pe parcurs veti primi task-uri individuale ce va vor ajuta sa aprofundati in detaliu aceste concepte. Aceasta abordare va ofera sansa de a imbina cunostintele teoretice cu cele practice sub forma auditului, deschizandu-va in acest fel noi posibilitati profesionale.

Unele dintre elementele importante din continutul unui curs de auditor extern sunt reprezentate de metoda prin care se desfasoara activitatea auditului, de inregistrarea aspectelor aflate in neconformitate si pregatirea reuniunii finale.

Trainingul va va oferi notiuni ce se bazeaza in principal pe cerintele standardelor ISO 19011:2011 si ISO 9001:2015; aceasta vor servi drept unelte in dezvoltarea dvs. profesionala.

De ce sa alegeti sa urmati un curs de auditor extern?

Cursul de auditor extern ar putea reprezenta o etapa importanta in cariera dvs, avand o aplicabilitate vasta in domeniul economico-financiar si fiind o buna cale de dezvoltare profesionala. Prin intermediul acestuia veti putea intelege conceptele acestui domeniu si veti avea oportunitatea de a lucra alaturi de profesionalisti cu o bogata experienta. Veti afla ce presupune coordonarea unui program de audit extern, punand accentul pe prelucrearea informatiilor si pe tehnicile de audit.

In cadrul cursului de auditor extern va vor fi prezentate diferite exemple de situatii si solutiile de rezolvare a acestora, pentru ca invatarea conceptelor sa se faca intr-un mod cat mai eficient.

In urma acestei pregatiri veti deveni capabil de gestionarea unui sistem de audit si veti capata siguranta in aptitudinile dvs, devenind capabil de a va descurca in situatiile eventuale de criza.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *