Press "Enter" to skip to content

Cumpara acumulatori pentru iPhone 7 de la Prestige GSM si readu-ti telefonul la viata

Odata cu trecerea timpului chiar si calitatea celor mai bune produse se poate deteriora si apare necesitatea de a apela la imbunatatirea sau chiar la inlocuirea uneia dintre componentele de baza. Acelasi lucru se intampla si in cazul bateriilor telefoanelor de ultima generatie, carora, dupa ani de utillizare la capacitate maxima, le scade drastic performanta. In unele cazuri se ajunge chiar pana in punctul in care nu mai pot functiona fara a fi conectate la o sursa de energie. Astfel ca schimbarea lor cu una noua lor devine inevitabila. Cumpara acumulatori pentru iphone 7 de la Prestige GSM si noi ne vom ocupa de tot ceea ce inseamna si montarea lor la cele mai inalte standarde de calitate.

Calitate si autonomie ridicata

In magazinele Prestige GSM gasesti intotdeauna toate produsele si serviciile de care ai nevoie pentru a readuce la viata modelul tau de iphone 7 sau 7 Plus. Inlocuieste acum vechile acumulatoare cu unele noi care sa te ajute sa te bucuri pentru cat mai mult timp de functionalitatea telefonului fara a fi nevoie sa il conectezi constant la priza.

In momentul in care sistemul semnaleaza degradarea considerabila a proprietatilor bateriei, trebuie sa te prezinti cat mai urgent cu dispozitivul la un centru de schimbare a acesteia pentru a nu risca sa nu il mai poti folosi. Propunem variante cu autonomii distincte, in functie de capacitatea pe care o necesita si o suporta telefonul pe care il detii.

Noi asiguram si manopera

Odata achizitionat un nou acumulator, nu trebuie sa iti faci griji cu privire la montarea sa. Stim ca este un proces destul de dificil, deoarece nu oricine poate avea acces la baterie, insa noi ne angajam sa realizam toate procedeele necesare schimbarii ei.

Preturi inegalabile doar la Prestige GSM

Oferta de preturi Prestige GSM a fost conturata in asa fel incat sa poata oferi cea mai buna calitate si durabilitate a produselor in schimbul unor sume minime. In raport cu preturile de pe piata la aceeasi gama de accesorii pentru iphone 7, am redus semnificativ valoarea sumei finale, pentru a putea oferi clientilor nostri acces nelimitat la baterii noi, in momentul in care cea veche nu mai face fata utilizarii zilnice. De asemenea, pe site, dar si in magazin, veti gasi in permanenta o multitudine de reduceri si oferte promotionale care sa reduca semnificativ costurile finale.

Astfel ca, nu mai ai de ce sa stai pe ganduri. Viziteaza acum magazinul nostru online, sau service-ul Prestige GSM si imbunatateste considerabil experienta pe care o ai cu propriul telefon. Prelungeste durata medie in care poate fi utilizat fara a fi necesara conectarea la o sursa de energie electrica.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.