Press "Enter" to skip to content

Cum va faceti biletul zilei la pariuri

Exista o lista destul de mare de meciuri in fiecare zi, de aceea, pentru a va face biletul zilei, va trebui sa va interesati de mai multe lucruri, astfel incat sa luati decizia cea mai buna. Exista asadar cateva sfaturi utile, astfel incat sa va maximizati sansele de castig. Este un lucru cunoscut faptul ca pariorii cei mai buni, pariaza un singur meci pe bilet.

Puteti face acest lucru, dar pentru a va mari sansa de a castiga mai mult din pariuri, puteti pune mai multe meciuri pe acest bilet. Trebuie sa stiti totusi ca daca veti avea mai multe evenimente pe bilet, cu atat sansele voastre de castig vor scadea semnificativ. Este important asadar sa alegeti cele mai bune meciuri din ziua respectiva, rezumandu-va asadar la 3-5 meciuri.

Cotele sunt un alt lucru pe care trebuie sa-l aveti in vedere atunci cand faceti aceste pariuri. Ele reflecta gradul de risc al unui pariu. Daca sunteti un parior care doreste sa riste mai mult, atunci puteti alege cotele de 4 sau mai mari. Trebuie insa sa stiti ca aveti sanse mai mari sa castigati la loto decat sa prindeti doua cote de acest fel. Nu este imposibil, dar este destul de dificil.

Cel mai bine este sa incercati un pariu mai moderat cuprins intre cota 1.50 si 2.50. Nu alegeti cotele foarte mici pentru ca de obicei aceste cote sunt „value bet”, iar pentru a castiga ceva din aceste cote, veti avea nevoie de mai multe evenimente, astfel incat castigul sa fie unul acceptabil.

Orientati-va si catre pariurile cu doua posibilitati de castig. Puteti paria pe cele cu numar de goluri sau castigatorul unui meci de tenis. Din punct de vedere matematic, in acest fel veti avea sanse de castig care ajung la 50%. Derby-urile ar trebui evitate, cu toate ca este palpitant sa pariati si sa va uitati la un derby. Cu toate acestea trebuie sa stiti ca in general acestea se termina cu surpize. In cazul unui derby, este o idee mai buna sa pariati pe cornere si cartonase.

Este o idee buna sa evitati pariurile pe ligile inferioare din tarile cu un fotbal mai putin dezvoltat. Chiar daca vorbim despre tari precum Anglia sau Germania, surprizele apar mai des in ligile inferioare, de aceea este mai bine sa va orientati catre alte ligi. Imediat ce s-a incheiat evenimentul, verificati biletul zilei la fotbal pentru a va face o parere.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.