Press "Enter" to skip to content

Cum te pregătești de primul tău dans?

Primul dans - dansul mirilor.

Primul dans – unul din cele mai importante detalii ale unei nunți. Pentru prima dată tinerii se țin de mână ca soț și soție, primul dans trebuie să fie unic și memorabil pentru pereche și oaspeți. Mai jos vedeți câteva din cele mai frecvente întrebări pe care le pun tinerii îndrăgostiți în legătură cu această temă.

Când trebuie să începeți să mergeți la lecții de dans?

Trebuie să începeți lecțiile de dans cât mai curând posibil. Obținerea abilității de a dansa necesită mult efort, timp și răbdare. Imaginați-vă că învățați o limbă străină, înainte de a fi în stare să țineți o conversație, trebuie să însușiți gramatica pentru a forma fraze.

Mai mult de atât, dansul mirilor în fața oaspeților este asemănător cu o mărturie, care poate fi foarte stresantă, dacă nu sunteți pregătiți. De aceea, vă recomandăm să începeți lecțiile de dans cu cel puțin 4 luni înainte de eveniment. Astfel, veți avea destul timp pentru a dobândi abilitățile de a dansa.

De câte lecții de dans veți avea nevoie?

Deoarece fiecare pereche are diferite cerințe și așteptări, numărul de lecții de care aveți nevoie depinde de câțiva factori, de ex: cât de bine doriți să dansați, cât de des puteți frecventa lecțiile, cât de repede învățați ceva nou etc. Multe perechi iau câteva lecții pe săptămână, pentru a însuși mai bine noile mișcări și pentru a grăbi procesul de învățare, dar este recomandat să luați minim o lecție de dans pe săptămână.

Care este melodia potrivită?

Pe lângă faptul că este nevoie să optați pentru melodia care este apropiată și îndrăgită pentru ambii, luați în cont și tempoul acesteia. Tempoul melodiei nu trebuie să fie prea încet sau rapid, iar durata melodiei nu trebuie să depășească 3 min.

Ce stil de dans să alegeți?

Stilul de dans pe care doriți să îl dansați depinde de melodia aleasă și proiecția dansului în imaginația dvs. Dacă ați ales melodia pentru dans, instructorul vă va orienta în stilurile de dans care ar fi potrivite. Dacă nu ați ales melodia, puteți începeți cu studiul bazelor pentru diferite stiluri de dans și să alegeți stilul care vă reprezintă.

Ce e de făcut dacă ați așteptat până în ultimul minut?

Dacă ar fi să ignorăm faptul că nu e cea mai bună situație, să luați cât mai multe lecții de dans rămâne a fi cea mai bună și eficientă soluție. În studioul de dans Passion Dance veți primi în ajutor propunerea de a  mări numărul lecțiilor și de a extinde durata lor, astfel încât nu doar veți reuși să învățați mișcări noi, dar și să le șlefuiți pentru a atinge perfecțiunea.

Sperăm că vă este utilă această informație. Instructorii Passion Dance sunt gata să răspundă la orice întrebare și să ofere tot suportul necesar, chiar și pentru cei mai neexperimentați dansatori.

 

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *