Press "Enter" to skip to content

Cum ştii că ai găsit fotograful perfect pentru nunta ta?

Sunt foarte multe criterii de care trebuie să ţii cont atunci când alegi fotograful pentru nunta ta, precum simţul artistic, stilul fotografului, dar şi tariful. Îţi doreşti să obţii cele mai frumoase poze, dar oare frumuseţea pozelor ţine doar de talentul fotografului?

Ca după nuntă să primeşti acele poze minunate la care visezi, trebuie să te simţi bine şi cât mai natural în preajma fotografului şi trebuie să ai încredere în el. Este esenţial să ai încredere în fotograful tău şi să îl laşi să îşi facă treaba cum ştie el mai bine în ziua ta cea mare.

După ce te-ai întâlnit cu fotograful, trebuie să te simţi încrezătoare, entuziasmată şi fericită. Fotograful ideal este cel care îţi oferă răspuns la toate întrebările tale, indiferent de cât de prosteşti ar putea suna. Ascultă-ţi instinctul şi, dacă ceva ţi se pare că nu este tocmai în regulă, atunci încearcă să programezi o întâlnire cu alt fotograf nuntă.

În ziua nunţii tale, nu trebuie să te îngrijorezi că fotograful nu va reuşi să surprindă în imagini anumite momente sau că te vei afla în situaţia de a-l direcţiona. Ideal ar fi ca, înaintea nunţii, să îl pui în temă cu fotografiile care consideri că sunt cele mai importante pentru tine. Poate fi vorba despre fotografiile cu familia ta, cu domnişoarele de onoare, cu colegii de la muncă sau cu unii invitaţi veniţi de peste mări şi ţări. După ce te-ai asigurat că fotograful este pus în temă cu priorităţile tale, oferă-i mână liberă, având încrederea deplină că după nuntă vei fi impresionată de albumul cu fotografii pe care îl vei primi.

Un fotograf nuntă cu experienţă te va surprinde prin creativitatea şi prin ineditul pozelor. Va fi un moment plăcut şi emoţionant să îţi vezi nunta în imagini la întoarcerea din luna de miere, dar mai ales după ani şi ani.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *