Press "Enter" to skip to content

Cum sa-ti organizezi nunta cu ajutorul profesionistilor?

O nunta e un eveniment major in viata noastra. Vine la pachet cu foarte mult stres, cu ore intregi petrecute in magazine, in cautarea rochiei de mireasa, cu planificari si alegeri. Si de multe ori stresul si oboseala acumulata pot fi catalizatorii erorilor de organizare, detaliilor scapate din vedere. A nu detine controlul asupra propriei nunti este cel mai grav lucru care ti se poate intampla.

Ca sa eviti sa ai o nunta care nu este chiar asa cum ti-ai dorit poti apela la un wedding planner. Un wedding planner e un specialist cu experienta care se va ocupa de tot ce tine de nunta. Doar discuti cu el de la inceput, ii spui tot ce iti doresti si te relaxezi, te ocupi de alte lucruri. Cu un wedding planner ai siguranta ca nunta ta va fi organizata ca la carte si vei avea toate detaliile puse la punct.

Un wedding planner se va ocupa de negocierea contractelor cu furnizori, cu artistii care vor canta la nunta, de rezolvarea oricaror situatii de criza. Detaliile estetice vor fi alese si ele cu mare grija, se va tine cont mereu de parerile si de dorintele tale. Pentru ca lucreaza de multa vreme in domeniu, specialistul in organizarea nuntilor va fi conectat la tot ce e nou si va face recomandari in permanenta. Asa te vei incadra in buget si vei avea control mai bun asupra nuntii tale.

Se vor pune la punct liste tip to-do, programe clare, totul se va desfasura dupa un orar foarte bine stabilit, nu vei rata niciun moment important. Nu vei lua decizii pripite legate de cheltuieli, un wedding planner iti va spune daca nu te vei incadra in buget si iti va oferi alternative. Plus ca este mereu langa tine si stie foarte bine ce are de facut ca sa te ajute in orice scenariu.

Toate detaliile sunt puse la punct daca alegi sa colaborezi cu profesionisti in organizare nunti

Faci cele mai bune alegeri si cand vine vorba de furnizori, primesti recomandari si te bazezi pe ei si pe produsele livrate. E foarte important sa ai furnizori de incredere daca vrei sa ai o nunta de vis si decoratiuni, elemente de decor, produse de top. Un furnizor bine ales valoreaza imens in economia organizarii unei nunti.

Tot ce tine de comunicare si de e-mail-uri trimise, discutii telefonice, mesaje va fi responsabilitatea unui wedding planner. Tu doar te vei ocupa de probat rochii si de gasit costume pentru mire, de probat verighete si de relaxarea de care ai nevoie inainte de nunta. Specialistul in organizarea nuntilor stie deja ce are de facut, asa ca te poti baza pe el mereu.

Decorul in care se va desfasura petrecerea de nunta e iarasi foarte important. Vei stabili o tematica alaturi de wedding planner, vei alege flori, decoratiuni, elemente de decor speciale. Vei vedea cum va arata decorul inainte de a fi pus in practica si il vei personaliza asa cum iti doresti.

Intalnirile, degustarea meniurilor, toate vor fi organizate ca la carte de acelasi specialist in organizare nunti. Totul va fi trecut intr-o agenda virtuala la care ai acces, vei avea remindere deja setate. Ti se va spune cand e momentul potrivit sa pleci spre intalnire, unde va avea loc, ce ai de facut.

Respectarea etichetei si control total asupra celui mai important eveniment din viata ta

Si cand vine vorba despre wedding etiquette specialistul in organizare nunti iti va oferi sfaturi utile. Nu vei gresi in privinta dress code-ului, vei sti cat alcool se va servi, cum sa ai invitatii aranjati asa cum trebuie la mese. Inveti de la wedding planner despre comportamentul la nunta, formalitatile care vor trebui respectate neaparat.

Confirmarile vor fi facute tot de catre wedding planner. De la portii de mancare la locuri la mere, numar de invitatii, de toate se va ocupa specialistul in organizare nunti. Se stabileste si programul zilei nuntii, toate etapele vor fi programate si sincronizate.

In orice moment al zilei nuntii un wedding planner iti va spune ce ai de facut, ce va urma, va coordona ceremonia civila si cea religioasa. El va cunoaste foarte bine traditiile si se va asigura ca sunt respectate intocmai. Chiar daca e vorba de nunta modern traditiile raman la fel de importante.

Cadourile stranse la nunta si mesajele, felicitarile lasate de invitati vor fi trimise la miri acasa imediat dupa petrecerea de nunta. De trimiterea lor se va ocupa acelasi wedding planner.

Asadar, daca alegi sa iti organizezi nunta cu ajutorul profesionistilor cu experienta te poti bucura de acest eveniment unic din viata. Nu te mai stresezi fara rost si te poti concentra doar pe lucrurile importante pentru tine din perioada de dinaintea nuntii.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.