Press "Enter" to skip to content

Cum să-ți construiești o garderobă cool cu bani puțini- 3 sfaturi ușor de urmat

Ideal ar fi să fii în trend, să fii mereu la modă și, dacă se poate, cu bani puțini. Toată lumea își dorește asta, dar puțini cunosc secretul. Decât să dai 600 de lei pe o pereche da adidasi adidas, cu siguranță ai prefera să-i găsești la jumătate de preț,

Branduri de top

Investește în branduri precum adidas, Nike sau New Balance. Aceste branduri vor râmâne în top în următorii ani. Iar o pereche de ghete adidas sau câteva geci adidas cu siguranță nu se vor demoda curând. Aceste brand-uri dau personalitate ținutelor tale de zi cu zi și se pot integra foarte bine în ținute smart-casual.

Piesele clasice

Pentru o garderobă atemporală care să fie în trenduri tot timpul, este bine să investești în piese clasice care nu se vor demoda. Articole precum un tricou alb, un jeans, un hanorac Nike sau o pereche de adidasi adidas nu se vor demoda niciodată.

Deși vin întotdeauna cu modele noi, marile brand-uri de articole sportive creează noi calapoade și croieli care să devină atemporale. De exemplu, o pereche adidas din gama Originals va fi întotdeana în trend.

Reducerile

Caută reducerile! De cele mai multe ori în perioada reducerilor găsești articole la jumătate de preț sau, cu puțin noroc, vei găsi și reduceri de -70%.  Ce este atât de tare în perioada reducerilor este faptul că poți găsi articole la prețuri mici, pe care în perioada de new entries le-ai fi achizționat la prețuri mult mai mari, duble sau poate chiar mai mult.

Reducerile, investirea în articole clasice precum geci adidas sau denim, dar mai ales încălțăminte de calitate, vor face din garderoba ta una mult râvnită. Învață să investești în articole care să te reprezinte, dar mai ales din care să poți crea o garderobă unitară pentru orice sezon.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.