Press "Enter" to skip to content

Cum să porți o vestă pe timp de iarnă cu un cod reducere about you

Vesta avea o conotație demodată și depășită. Dar de când creatorii de modă au readus-o în actualitate, aceasta a devenit un element de bază în garderoba noastră de toamnă și iarnă. Astăzi o vedem în toate colecțiile de designeri și pe toate podiumurile de modă. Și pentru că vrem să fii în trend, o poți alege pe cea mai potrivită de pe site, beneficiind și de about you reduceri.

Cum să-ți alegi vesta?

Această mică piesă oferă posibilități nelimitate. Dar, ca și în cazul tuturor pieselor de îmbrăcăminte, trebuie aleasă cu grijă. Nu trebuie să faci rabat la calitate, material și croială. O vestă poate rezista ani de zile dacă acorzi atenție etichetelor și țării producătoare. Preferă lâna pură, materiale moi sau amestecuri de fâș cu poliester.

Cum se poartă vesta?

În funcție de silueta ta

Suntem norocoase că putem alege între o multitudine de forme. De la vestă scurtă la modelul mai lung, inclusiv modelul „overzise”. Dacă ești înaltă, optează pentru o vestă lungă, lată, purtată peste blugi și o fustă plisată, foarte trendy pentru un look casual.

Pentru persoanele scunde, te vei putea răsfăța la alegere cu o vestă scurtă sau medie, purtată peste o rochie înflorată cu cizme.

Ar trebui să eviți absolut vesta scurtă cu o fustă scurtă pentru a nu disproporționa întreaga ținută și silueta. Poartă o vestă scurtă cu pantaloni largi, o fustă midi sau peste blugi skinny pentru un look modern și sexy. Găsești ce-ți trebuie pentru a compune această ținută cu un cod reduceri aboutyou.

Pentru a da un aspect și mai relaxat vestei tale, folosește și exagerează cu accesorii, eșarfe, cercei supradimensionați, coliere.

Mai poți purta vesta cu un top de lenjerie intimă pentru mai multă feminitate.

Vesta oferă posibilități nesfârșite când vine vorba de stil și principalul ei atu este faptul că este potrivită pentru toată lumea. Deci nu te lipsi de ea!

Vestă elegantă

Toamna, vesta poate servi drept geacă, peste o mică rochie de mijloc de sezon cu botine sau pantofi sport. Iarna își va avea locul sub o haină pentru cei friguroși. Mai poți alege și o vestă îmblănită, cu centură, pe care o poți asorta cu o bluză mai groasă și o pereche de pantaloni strâmți și botine. Ideal este ca lungimea vestei să treacă de coapse pentru un plus de căldură.

În toate anotimpurile, va însoți toate ținutele tale pentru a-ți „încălzi” look-ul. Deschisă, cu nasturi, cu centuri, cu capse, vesta se adaptează tuturor dorințelor tale.

Pentru cei mai îndrăzneți, asorteaz-o cu o cămașă sau cu un tricou mai lung pentru un stil „la modă”!

Avantajele vestei

Vesta permite toate fanteziile.

Va „moderniza” o ținută prea clasică prin formă sau culoare.

Va oferi un plus de căldură peste o rochie lejeră

Va fi cea mai bună prietenă a ta într-o dimineață tristă când eziți în fața dulapului

Îți va oferi un aspect sexy purtată în combinație cu pantaloni de piele

Îți va accentua feminitatea dezvăluind un umăr gol.

Fii în trend și creează o ținută la modă accesând site-ul ce-ți oferă o gama variată de modele de veste, totul cu un cod reducere about you.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.