Press "Enter" to skip to content

Cum să îți alegi apartamentul potrivit atunci când ai mai multe opțiuni la dispoziție

Nu este un secret faptul că, din momentul în care am pus ochii pe un apartament anume, trebuie să mai treacă cel puțin încă câteva luni pentru a te putea bucura de el în forma finală. Indiferent că vorbim despre un apartament nou sau despre un imobil vechi, atât finisajele, cât și aranjamentele și amenajarea propriu-zisă a locuinței poate să dureze până la câteva luni. Nu o spunem noi, ci specialiștii în domeniu, care subliniază faptul că foarte multe dintre apartamentele care ajung să fie achiziționate au nevoie de îmbunătățiri pentru ca și locatarii să se poată bucura de imobil în procent de 100%. Tocmai din acest motiv, cei mai mulți dintre noi ajung să vizioneze până la 10 apartament înainte de a se decide asupra imobilului în care vor trăi în următorii ani. Rămâi alături de noi și descoperă cum să-ți alegi apartamentul potrivit, în special atunci când ai mai multe opțiuni la dispoziție.

  1. Verifică și negociază prețul fiecărui apartament în parte

În special în țara noastră, prețurile de listă ale apartamentelor și imobilelor atât vechi, cât și noi, sunt negociabile. Cu toate acestea, vei putea obține un preț mult mai bun în momentul în care ai la dispoziție o sumă pe care o poți folosi ca și garanție. De cele mai multe ori, dezvoltatorii imobiliari sunt dispuși să reducă prețul dacă sunt siguri că pot să obțină o sumă mare de bani într-o perioadă relativ scurtă de timp. Doar după ce vei avea toate aceste informații în față, vei putea alege din perspectivă financiară care este cel mai bun apartament raportat la relația calitate – preț.

  • Descoperă cartierul și împrejurimile blocului în care urmează să te muți

Una dintre greșelile comune pe care posibili cumpărători ajung să o facă este că semnează pentru un apartament înainte de a verifica și a descoperi cartierul și împrejurimile. Astfel, aceștia nu știu dacă în apropiere există o piață, o grădiniță privată sau publică, o școală și chiar o vulcanizare. În special atunci când ai familie și copii, toate aceste lucruri sunt extrem de importante. La fel de important este să verifici dacă blocul are cutii postale bloc și, în caz negativ, să vorbești cu administratorul de bloc pentru a achiziționa un set compatibil cu stilul de design interior al acestuia.

  • Cunoaște vecinii și istoricul blocului

Nu toți viitorii proprietari de apartamente se orientează către imobile noi. Tocmai din acest motiv, au oportunitatea de a cunoaște mult mai repede și ușor care este energia resimțită în bloc. Altfel spus, este important să-ți cunoști vecinii și să știi care este istoricul blocului, respectiv dacă este o zonă aglomerată și dacă sunt probleme în ceea ce privește alimentarea cu apă și căldură. Toate aceste lucruri îți vor fi de foarte mare ajutor în momentul în care te vei muta, pentru că vei cunoaște care sunt avantajele și dezavantajele fiecărui apartament în parte înainte de a face orice alegere.

Bucură-te de cel mai bun apartament pentru tine, alegând cu atenție din toate opțiunile pe care le ai la dispoziție.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.