Press "Enter" to skip to content

Cum sa imbini distractia si invatatul pentru copilul tau

Este la sine de înțeles faptul că toți copiii își doresc să se joace mai mult și să învețe mai puțin. Este un sentiment pe care și tu la rândul tău l-ai avut când erai mică. Dar, din păcate, atunci nu erau foarte multe variante. Era simplu: ori învățai, ori te jucai. Cu toate astea, vremea a trecut, iar acum copilul tău are posibilitatea de a îmbina foarte ușor joaca cu învățatul. Cum așa? Prin jucarii pentru copii interactive și educative! Află care sunt cele mai căutate dintre ele.

Micul arhitect

Da, ai văzut bine, există niște jucarii pentru copii care îmbină utilul cu plăcutul. Pe lângă asta, ele le dezvoltă copiiilor niște abilități prețioase. Dacă ai un băiețel mic arhitect atunci poți să cumperi jucării din lemn pentru construit sau piese de lego. În plus, multe din aceste jucarii pentru copii se găsesc la reduceri peste tot pe internet!

Miss creativitate

Dacă vrei să scoți artistul din copilul tău, atunci poți să îi cumperi niște puzzle-urile educative sau seturi de pictură pe pânză. Mai adaugă și câteva cursuri de pictură și gata, ești părintele unui mic mic artist în devenire! Dacă ai o fetiță și vrei să o îndrepți spre această direcție, poți găsi jucarii pentru fete pe multe site-uri specifice. De exemplu, există cărți de colorat rochii și accesorii. Acesta este primul pas pe care trebuie să îl facă fetița ta pentru a deveni un fashion designer de succes!

Ba mai mult, tot pe site-uri de jucarii pentru fete, poți găsi jurnale și cărți speciale în care micii viitori scriitori își pot exersa abilitățile de scris.

Dupa munca si rasplata

Dar să nu uităm totuși că, pentru a da randament, și relaxarea e importantă pentru un copil. Iar cel mai popular mod de a face asta a început să fie un anumit tip de jucărie, și anume acele fotolii din plus comode! După o întreagă zi de distracție, învățat și joacă, micuțul tău poate  să se retragă liniștit într-unul dintre aceste fotolii din plus.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.