Press "Enter" to skip to content

Cum să faci 40 de milioane de dolari în 2 zile

Îi furi! 

În luna februarie a anului 2013 un grup de criminali au furat 40 de milioane de dolari de la bancomate din întreaga lume.  Cum au reușit să facă asta ??

Cu mult efort în 2 pași :primul pas a constat în amplasarea unui hack care a anulat limitele de retragere a cardului , iar al doilea pas un băiat inteligent și rapid scotea cât de mult numerar găsea pe card și putea transporta.Până să fie prinși infractorii au reușit să facă 26.000 de retrageri în 24 de țări diferite.

Cei care scoteau banii din bancomate nici nu se cunoșteau între ei dar cei de la economia pieței penale iau adus împreună .Furtul din bancomate este pus în practică frecvent iar hoții doresc să găsească pe carduri o sumă cât mai mare , aceștia având la dispoziție doar o retragere.

Problema generală pot spune că sunt cradurile în sine , deoarece acestea sunt ușor de clonat și odată clonate vor fi și golite . Banda magnetică aflată pe fiecare card este ușor de citit și la fel de ușor de clonat , făcând pentru hoții un proces simplu de a stoca datele.

Așadar atâta timp cât acea bandă se va afla pe cardurile de debit acestea vor fi o țintă pentru infractori.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *