Press "Enter" to skip to content

Cum sa alegi un proiect casa potrivit pentru tine si familia ta

De-a lungul vremii ti-a trecut prin cap de cateva ori ideea ca ti-ai putea construi propria casa, insa nu aveai terenul, banii sau pur si simplu nu simteai ca este momentul potrivit. Totusi, lucrurile s-au schimbat si pare ca a venit momentul mult asteptat. Ai ceva economii puse deoparte, ai terenul disponibil, dar trebuie sa alegi un proiect casa care sa se  plieze pe nevoile familiei tale. Este bine sa ai in vedere cateva aspecte care sa te ajute sa construiesti o casa asa cum iti doresti.

  1. Proiect de casa potrivit pentru tine

Cel mai important este sa alegi din mai multe proiecte de case unul anume pe care ulterior sa-l poti modifica in functie de nevoile familiei tale. De asemenea, va trebui sa tii cont de terenul pe care il ai la dispozitie. Daca ai un teren mai mare de 200 mp, evident vei putea alege dintre multe proiecte case, insa daca ai un teren pana in 15 mp, automat va trebuii sa alegi un proiect riguros gandit cu camere practice.

  1. Echipa de profesionisti

De asemenea, echipa cu care vei lucra este foarte importanta. O echipa de profesionisti va sti cum sa te sfatuiasca, cum sa aleaga cele mai bune materiale si cum sa rezolve situatiile de criza. O echipa cu ani de experienta in spate va sti cum sa gestioneze situatiile cu care tu nu te-ai mai intalnit.

  1. Materiale de constructii de calitate

Materialele de constructie de calitate au un rol esential pentru ca de ele va depinde ulterior durata de viata a casei tale. Cu siguranta preferi sa cheltuiesti acum o suma mai mare de bani, decat sa repari de-a lungul anilor instalatii sparte in perete, parchetul umflat sau peretii strambi.

Startul pe care il ai in acest moment trebuie sa te ajute sa iei cele mai bune decizii. Tocmai de aceea este bine sa analizezi atent piata, sa tii cont de sfaturile specialistilor si sa acorzi foarte mare importanta celor trei factori pe care i-am mentionat mai sus.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *