Press "Enter" to skip to content

Cum sa alegi medicul stomatolog potrivit pentru tine?

Alegerea medicului stomatolog caruia sa ii incredintezi sanatatea danturii tale nu este intotdeauna usoara. Sunt multe criterii de care trebuie sa tii cont, precum experienta, specializare, preturile practicate sau dotarile cabinetului sau.

Noi iti venim in ajutor cu cateva sfaturi, menite sa iti fie de folos!

 

  1. Specializarea medicului coincide cu nevoile tale?

Primul lucru pe care trebuie sa il faci inainte de a alege dentistul este sa afli care sunt nevoile tale de tratament. Cu toate ca multi medici dentisti detin competentele necesare pentru a desfasura mai multe proceduri care se diferentiaza una de cealalta, exista si medici care isi dedica activitatea unei singure specializari, precum este implantologia dentara.

 

  1. Experienta medicului

Oricat de bine pregatit ar fi dentistul la care mergem, ne dorim sa nu fim primul lui pacient, gandindu-ne ca cu cat are mai multa experienta, cu atat isi face mai bine meseria. Cert este ca cu cat are mai multa experienta, cu atat putem fi mai increzatori ca poate gasi cele mai bune solutii pentru sanatatea noastra dentara.

 

  1. Cat de bine echipat este cabinetul stomatologic?

Pentru a beneficia de cele mai bune tratamente stomatologice, este esential sa mergi la un cabinet dotat cu aparatura performanta, dar in care se utilizeaza materiale de calitate. Tehnologia avanseaza in toata domeniile, inclusiv in stomatologie, iar aparatura performanta permite proceduri dentare care se realizeaza mult mai usor. In plus, lucrarile efectuate vor avea o durata de viata mult mai mare daca se folosesc materiale calitative.

 

  1. Relatia medic-pacient

Asa cum fiecare aspect conteaza, nu putem neglija importanta unei bune relatii medic-pacient. Este bine sa va orientati catre un medic care are rabdare sa va explice planul de tratament, este amabil si calm, pentru a decurge cat mai bine fiecare minut petrecut in cabinet.

Inca nu stii unde poti gasi cel mai potrivit dentist pentru tine? Poti accesa platforma DentistOnline.ro, creata pentru a te ajuta sa gasesti cele mai potrivite cabinete stomatologice si cei mai buni doctori.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.