Press "Enter" to skip to content

Cum sa adopti un stil de viata sanatos cu Zeolit capsule?

Atingerea unui echilibriu in viata de zi cu zi reprezinta un deziderat pentru multe persoane care isi dores o viata lunga si fericita.

Administrarea de Zeolit Capsule, impreuna cu adoptarea unui stil de viata sanatos, este cea mai usoara metoda prin care acest obiectiv poate deveni real.

Afla cum te poate ajuta Zeolit capsule in reglarea functiilor organismului

  1. Hidratarea

Celulele corpului trebuiesc reparata incontinuu pentru a functiona in mod optim, iar pentru asta este nevoie de un consum adecvat de apa. Cu ajutorul ei, organismul descompune substantele nutritive pe care le va folosi ulterior ca sursa de energie. In timpul acestui proces, rezulta multe deseuri care sunt eliminate prin urina si transpiratie. Administrarea de Zeolit capsule ajuta la identificare si izolarea acestor deseuri, iar asta optimizeaza procesul de curatare al organimului.

Doza recomandata de apa este de aproximaiv 3 litri pentu barbati si 2 l pentru femei. In functie de caracteristicile personale, (inaltime, greutate, dieta abordata, nivelul de activitate), este posibil ca aceasta cantitate sa creasca sau sa scada.

  • Reducerea aportului de zahar si alimente procesate

Populatia lumii trece printr-o criza de sanatate publica, datorata in special consumului ridicat de alimente procesate si zahar. Acestea cauzeaza obezitate si alte boli cornice, cum sunt bolile de inima, cancerul si daibetul. Atunci cand organismul este bolnav, aceste afectiuni blocheaza buna functionalitate a organelor, iar detoxifierea naturala este oprita. Administrarea de  Zeolit Spectrum va diminua pofta de zahar si va contribui esential la atingerea unui echilibru in ceea ce priveste alimentatia. Va fi redusa, de exemplu, pofta de a consuma bauturi care contin mult zahar si care pot provoca ficatul gras, o afectiune cu un impact negativ major asupra functiei hepatice.

Consumand mai putine alimente procesate si datorita administrarii de Zeolit capsule, sistemul de detoxifiere al organismului va fi mentinut sanatos.

  • Cresterea consmumului de alimente bogate in antioxidant

Nu mai este niciun secret ca antioxidantii protejeaza celulele impotriva daunelor cauzate de moleculele numite radicali liberi. Stresul oxidativ este o afectiune cauzata de productia in exces de radicali liberi. Vestea buna este ca, prin consumul majoritar de alimente bogate in nutrienti dar si prin administrarea de Zeolit capsule, organismul tau va deveni mai puternic si va lupta mult mai bine impotriva radicalilor liberi. Acestia provoaca deteriorari grave celulelor corpului, mai ales atunci cand intervine si un comportament care include fumatul, consumul de alcool sau alimente foarte procesate. Rezultatul este favorizarea aparitiei unor boli precum dementa, afectiunile inimii, ale ficatului, astmul si anumite tipuri de cancer.

Prin adoptarea unei diete bogate in antioxidanti si administrand Zeolit capsule, organismul va fi sustinut sa lupte impotriva stresului oxidativ cauzat de excesul de radicali liberi si alte toxine care cresc riscul aparitiei bolilor.

Este important ca sursa anitoxidantilor sa fie naturala si nu din suplimente, deoarece atunci cand sunt administrate in cantitati mari, acestea pot creste riscul aparitiei diverselor boli.

Fructele, nucile, cacaua, legumele, condimentele, cafeaua in cantitati mici si ceaiul verde, impreuna cu administrarea de Zeolit capsule, ii vor oferi corpului tau toate premisele petru a functiona la parametri superiori.

  • Consumul de alimente probiotice

Sanatatea intestinelor este foarte importanta in mentinerea unui organism sanatos si al unui sistem de detoxifiere functional. O buna sanatate a intestinului incepe cu prebioticele, care sunt un tip de fibra ce hraneste bacteriile bune din intestin. Cantitatea de bacterii bune din intestin poate fi afectata foarte grav de antibiotice, de o dieta slaba calitativ sau de o igienta dentara deficitara. Administrarea de Zeolit capsule, impreuna cu adoptarea unei diete bogate in prebiotice, va mentine sistemul imunitar in perfecta stare de functionare. Pentru aceasta, mesele tale zilnice ar trebui sa includa rosii, anghinare, banane, sparanghel, ceapa, usturoi si ovaz.

Mai multe articole interesante despre acest subiect te asteapta pe www.zeolitspectrum.ro.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *