Press "Enter" to skip to content

Cum poti scapa de suspiciunile care te macina cu ajutorul tehnologiei?

Cu ceva ani in urma, atunci cand urmaream captivati filme precum cele cu celebrul agent 007, cu intrigi complicate, scene explozive si suspans, remarcam cu admiratie printre „ingredientele” care asigurau succesul peliculelor de acest gen, cu multi fani, acele nelipsite echipamente de spionaj  extrem de sofisticate, aproape de science fiction. Iar ceea ce acolo, in lumea filmului, ni se parea extrem de inventiv si greu de transpus in realitate, precum camere video sau microfoane spion minuscule, ascunse in tot felul de obiecte uzuale, intr-un stilou, in butonii de la camasa, ceasul de la mana sau instalate discret intr-un colier pretios de la gatul unei seducatoare femei spion etc, toate acestea si multe altele demonstreaza acum ca realitatea poate bate filmul. 

Asta pentru ca in viata reala actualele sisteme in materie de inregistrare video si audio de tip spionaj au atins un nivel extrem de inalt, aproape de neconceput cu ceva ani in urma. Iar profesionalismul, combinat cu creativitate, ingeniozitate au creat o serie de solutii inovatoare in materie si nu ese vorba doar despre marimea acestora extrem de redusa, o conditie esentiala pentru astfel de echipamente, ci si de calitatea superioara a imaginilor, precum si a sunetului pe care le inregistreaza acestea. 

Si nu doar cei care lucreaza in domenii unde aceste echipamente sunt mai mult decat necesare, ci oricine isi doreste sa le utilizeze la un moment dat are aceasta posibilitate fara niciun fel de probleme.

Asa ca daca la un moment dat in viata te confrunti de exemplu cu o situatie negativa care iti rapeste linistea, te inunda suspiciunile, indoielile de tot felul, iar aceste stari iti afecteaza tot mai mult sanatatea si din ce in ce mai multe nopti sunt albe si lipsite de somn pentru tine, astfel de echipamente sofisticate, dar la indemana, ar putea sa iti ofere un raspuns. Un raspuns pe care oricat te-ai straduit nu l-ai primit pe caile obisnuite, testate pana acum fara niciun rezultat. 

Iar daca ai pus deja in balanta posibilitatea de a actiona astfel si cea de a renunta la acest demers si te-ai decis in favoarea primei variante, atunci, utilizand camerele video sau microfoanele spion potrivite pentru  scopul tau, atunci vei putea avea fie confirmarea sau, dupa caz,  infirmarea suspiciunilor care ti-au dat viata peste cap.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.