Press "Enter" to skip to content

Cum poti lua imprumut fara a apela la banci, prieteni sau familie?

In ultima perioada se intampla din ce in ce mai frecvent sa ramai fara bani inainte de salariu sau apare o cheltuiala neprevazuta ce nu permite amanare, insa nu doresti sa apelezi la prieteni sau familie, nu doresti sa te incurci cu bancile sau cu firmele ce ofera imprumuturi din cauza dobanzilor mari? Cea mai simpla metoda si fara sa aiba urmari pe termen lung este sa apelezi la un amanet autorizat.

Casele de amanet au devenit au ajutor pentru cei aflati in situatii critice și asta s-a vazut in amploarea pe care a luat-o dezvoltarea si aparitia lor peste tot in orase. Dar ceea ce trebuie sa ai in vedere este ca amanetul unde decizi sa iti lasi pentru o perioada obiectele de valoare, sa fie unul de incredere.

Pentru a putea amaneta un obiect de valoare din aur nu ai nevoie decat de un act de identitate si e necesar sa ai peste 18 ani. O data ce ti se va verifica si evalua obiectul sau obiectele ce le vei amaneta, o sa le se cantareasca cu un cantar electronic omologat, apoi ti se vor explica conditiile și termenii contractului. Contractul se poate incheia pe cateva zile sau pe o luna si exista si posibilitatea de prelungire daca se achita suma ce reprezinta comisionul. In cazul in care amanetezi mai multe obiecte, ai posibilitatea de a le recupera pe rand si de a micsora suma de pe contract si comisionul.

Dupa expirarea contractului exista o perioada de amanare de cinci zile, perioada in care te poti intoarce la amanet pentru a iti recupera bunurile sau pentru a prelungi contractul. In caz contrar, toate drepturile tale asupra acelor obiecte se vor pierde definitiv.

Alte lucruri foarte importante pe care e nevoie sa le cunosti inainte de a incheia un contract cu o firma de amanet sunt sa te interesezi foarte bine despre comisioanele practicate si sa citesti cu foarte mare atentie toate clauzele contractuale inainte de a semna.

O firma de amanet care se respecta si ofera siguranta clientului trebuie sa:
– Pastreze bunurile tale in agentii in conditii de maxima siguranta
– Sa ti se ofere consultanta pe toata perioada contractuala
– Sa beneficiezi de un comision foarte bun
– Sa poti prelungi contractul oricand doresti si sa poti adauga sau retrage obiecte oricand pe perioada contractului
– Sa poti rambursa oricand doresti.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.