Press "Enter" to skip to content

Cum poti folosi vopseaua decorativa Rives

Multi dintre cei care isi renoveaza sau redecoreaza casa sunt atrasi de aplicarea unui tapet pe pereti, astfel incat sa obtine o pata de culoare care sa aduca un plus de estetica casei. Cu noua vopsea decorativa Rives, putem uita de aplicarea unui tapet prea sofisticat. Peretii albi nu mai sunt la moda, iar tot mai multi opteaza pentru mobila minimalista, doar cateva corpuri utile in care depoziteze lucrurile personale. Daca inainte mobila era elementul care dadea viata si contur unei camere, acum vopseaua decorativa Rives poate fi cea care impresioneaza prin culori si texturi moderne.

Ce este vopseaua decorativa Rives?

Comparand cu vopseaua lavabila clasica, vopseaua decorativa Rives permite conturarea unor texture diferite care dau impresia de tapet  aplicat pe perete. Sunt o multimer de modele de vopsele de acest gen pe piata, iar cele mai populare sunt cele care imita piatra, marmura, cerul cu stele, nisipul, caramida si multe altele. Aceste imitatii sunt posibile datorita faptului ca vopseaua decorativa Rives are efecte 3D, care, prin aplicare, da niste rezultate uimitoare. Aceasta vopsea a fost scoasa pe piata de cativa cercetatori si designeri italieni, care si-au dorit sa revolutioneze acest domeniu prin vopseaua decorativa Rives.

Aplicarea vopselei decorative

Sunt doua metode prin care vopseaua decorativa Rives se poate aplica. Fie ca alegi sa o aplici singur pe perete, fie ca apelezi la specialist, este important sa fie aplicata cu multa grija.

  • Daca o aplici singur acasa, poti cauta te Youtube diverse tutoriale care iti explica minutios cum vopseaua decorativa Rives trebuie aplicata. Este necesar sa ai la indemana o pensula si alte materiale profesionale pentru a avea un rezultat deosebit. Altfel, vei arunca banii de pe vopseaua decorativa Rives degeaba. Mai poti afla ultimele tendinte si ce recomanda unii designeri.
  • Daca apelezi la un specialist, ai mai mari sanse sa folosesti vopseaua decorativa Rives la capacitatile ei maxime. Ea trebuie aplicata prin tehnici manuale minutioase si consecutive. Dat fiind faptul ca este o vopsea pe baza de apa, se va usca foarte repede si nu este nevoie de aerisire dupa aplicare.

Vopseaua decorativa Rives – lemn si sticla

Atunci cand iti doreste sa redecorezi casa, vopseaua decorativa Rives te poate ajuta foarte mult, mai ales ca poate fi aplicata in orice camera, chiar si in spatiile cu umeleaza mare. Astfel, vopseaua decorativa Rives este indicata pentru bucatarie, living, dormitor, chiar si pentru baie.

Mai mult decat atat, vopseaua decorativa Rives poate si aplicata si pe lemn sau sticla. Acest lucru largeste foarte mult aria in care aceasta vopsea poate fi folosita. Fie ca redecorezi casa, fie un restaurant sau o cafenea, fie un spatiu de birouri, gama de vopsea pentru sticla, decorativa Rives este pliabila pentru mai multe suprafete.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.