Press "Enter" to skip to content

Cum poți combate dăunătorii din locuințe și spații comerciale

Problema dăunătorilor din spațiile închise nu este una tocmai nouă. Cu toate acestea, în ultimii ani s-a observat o creștere alarmantă a acestora în majoritatea locurilor, de la insecte, la rozătoare și chiar ploșnițe. În ceea ce privește un spațiu comercial, curățarea și igienizarea acestuia se face cu ajutorul unor servicii DDD puse la dispoziție de echipe competente. Descoperă în rândurile următoare tot ce trebuie să știi despre serviciile care pot schimba complet aspectul firmei tale, în ceea ce privește igiena și curățenia!

  1. Scapă de șobolani și șoareci prin deratizare

Unele dintre cele mai căutate locuri de șoareci și șobolani sunt depozitele de mâncare. La ora actuală, numărul lor în mediul urban este în continuă creștere. Orice rest de mâncare este ideal pentru ei, întrucât resturile menajere sunt ținta perfectă. Pentru a scăpa de toate aceste probleme, însă, o variantă ideală este să ai un plan de curățenie generală. Acesta este pus la punct de o echipă specializată de la ProtectDDD, una dintre firmele de top de deratizare Constanta.

  • Evită reproducerea insectelor printr-o dezinsecție completă

Potrivit studiilor, gândacii se pot reproduce de până la 50 de ori în doar 3 luni. La o primă vedere, acest lucru poate afecta foarte tare întreaga situație, cu atât mai mult cu cât ciclurile de reproducere ale acestora sunt destul de dese. O firmă de dezinsectie Constanta te va scăpa de toate aceste probleme, folosind soluții potrivite, realizate din substanțe care au fost inițial avizate de Ministerul Sănătății.

  • Lipsa virușilor, a bacteriilor și a microbilor în aer

Spațiile în care urmează să depozitezi lucruri sau să lucreze angajați trebuie să fie bine dezinfectate de la bun început. Acest proces implică achiziționarea de servicii de dezinfecție, prin care atât virușii, cât și bacteriile și microbii din aer dispar instant.

Calitatea aerului pe care îl respirăm este foarte importantă, motiv pentru care curățarea suprafețelor joacă un rol primordial în nivelul sănătății pe care un anumit spațiu îl pune la dispoziție angajaților. În general, dezinfecția se realizează prin două metode, respectiv: dezinfectarea prin pulverizare și dezinfectarea prin nebulizare.

La fel ca și restul soluțiilor folosite de firmele specializate în servicii DDD, și cele utilizate în dezinfecție se bazează pe substanțe virucide, care au fost inițial aprobate de Ministerul Sănătății. Acest aviz este cu atât mai important cu cât rezultatele se bazează pe folosirea unor substanțe care, atunci când intră în contact cu omul, nu afectează sau degradează în nici măcar un fel sănătatea.

Pentru a ne asigura că avem o viață bună și lipsită de intruși nedoriți, locuințele și spațiile comerciale trebuie să fie frecvent igienizate.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.