Press "Enter" to skip to content

Cum pot marturiile de nunta sa influenteze intregul eveniment?

Pregatirile de nunta pot fi de-a dreptul coplesitoare pentru multe persoane care inca nu stiu ce etape trebuie sa urmeze exact pentru a acoperi cu succes fiecare aspect de organizare. In plus, mirii au o multime de responsabilitati. De la crearea listelor cu invitati, la alegerea restaurantului potrivit in cadrul caruia intregul eveniment se va desfasura, totul devine mult prea extenuant. De asemenea, presiunea este uriasa cand isi dau seama ca trebuie ca totul sa iasa perfect.

Printre multiplele alegeri pe care mirii le au de facut, trebuie sa se asigure ca se pun de acord in legatura cu achizitionarea unor marturii nunta potrivite.

3 criterii de respectat in procesul de alegere a marturiilor de nunta

1. Anotimpul

Daca, de exemplu, evenimentul se desfasoara primavara, este important ca marturia de nunta sa reflecte aceste aspect. Poate sa aiba un mic decor floral sau sa fie orientata catre nuante viu colorate.

2. Tema predominanta a evenimentului

Tema nuntii este o alta alegere importanta pe care mirii trebuie sa o faca, pentru ca de ea se vor lega si alte aspecte, cum ar fi chiar alegerea marturiilor de nunta.

3. Tipul de marturie

Mirii trebuie sa se puna de acord cu privire la tipul de marturie reprezentativ, fie ca e vorba de un obiect de decor, fie ca e vorba de o marturie dulce.

Pe langa marturiile de nunta, mirii trebuie sa acorde importanta si lumanarilor de cununie, care trebuie sa fie adecvate pentru eveniment. Persoanele care nu stiu de unde sa achizitioneze astfel de produse, pot lua in considerare cumpararea unor lumanari cununie de la 23H, avand posibilitatea de a alege dintr-o multime de variante si modele disponibile.

Lumanarile de cununie trebuie sa fie alese in functie de marime, de aranjamentul floral care li se ataseaza, de culoare (recomandat este sa se opteze pentru alb), dar si in functie de material. Cu cat este mai calitativ, cu atat vor avea o durata de ardere mai generoasa.

Prin urmare, pregatirea fiecarui detaliu in parte pentru fastuosul eveniment poate fi o sarcina coplesitoare, dar rezultatul este unul care va ramane in inimile tuturor pentru multa vreme.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.