Press "Enter" to skip to content

Cum găsești cadoul perfect pentru ea?

Uneori alegerea unui cadou pentru ea poate fi foarte dificilă. Dar și surprinderea și zâmbetul larg  pe care îl vei descoperi la iubita ta merită din plin căutarea cadoului perfect.

Cu cât ți-a rămas mai puțin timp pentru ai oferi cadoul perfect cu atât și presiunea crește pe umerii tăi. Indiferent de buget, timp și inspirație te vom ajuta să faci o impresie bună prin cadoul ales de tine. Ne dorim s-o surprinzi plăcut și să-i vezi zămbetul magic și sclipirea de bucurie din ochi.

Iată câteva sfaturi pentru a găsi cadoul perfect pentru ea:

Află ce îi place și își dorește

Un sfat de care probabil ai mai auzit dar este important sa ții cont de ce îi place/ce își dorește în mod special. Este greu să dai greș cu un astfel de cadou. Necesită să fii atent din timp la nevoile/dorințele ei cu mult timp înainte de ziua în care îi oferi cadoul. Ideal ar fi să afli  din diverse discuți și să nu o întrebi cu cateva zile înainte, altfel o parte din surpiză dispare.

Poate fi un cadou legat de pasiunea ei: o bicicletă, o carte, o operă de artă sau alt lucru pe care ți-a zis că îl apreciază. Un astfel de cadou(bazat pe dorința ei) se potrivește în aproape orice tip de eveniment sau perioadă a anului i-ai oferi.

Iată o listă de cadouri ce i le-ai putea oferi pentru a face o impresie reușită:

Ofera-i un cadou personalizat 

Fie ca vorbim de o brățară/un colier pentru ea cu un mesaj de dragoste personalizat sau alt obiect personalizat (pernă, tricou etc.) acestea pot fi o idee pentru un cadou simbolic ideal.

Perfecțiunea acestui cadou vine din puterea mesajului gravat, imprimat s-au atașat.   Scrie o listă de texte cu semnificație pentru ea și apoi redu lista la un singur mesaj.  De asemenea acest tip de cadou îl poți oferi în orice context doar mesajul trebuie să-l adaptezi.

Dacă este un eveniment foarte important atunci îi  poți dărui un astfel de cadou personalizat în combinație cu un alt cadou. Uneori un simplu mesaj scris și desenat cu inimioare pe coperta unei cărți poate multiplica “puterea” oricărui cadou.

Cadouri inovative

Dacă iubita ta are anumite pasiuni într-o industrie în dezvoltare îi poți oferi un cadou mai inovativ. De la un telefon care face poze wow, laptop performant sau aparat de fotografiat digital de ultimă generație pană la ultimul model de mașină de cusut. Totul depinde de pasiunea ei și de inovațiile din acea industrie. 

Oferă-i cadou o experiență

Cu siguranță că va fi un cadou de neuitat. Gândește-te în ce loc ți-a zis ca i-ar plăcea să meargă și pune la cale planul. Cel mai recomandat este o minivacanță de 3 zile în weekend astfel încât lipsa de la locul de muncă să nu fie un obstacol. 

De la un city break la Roma, Paris sau alt oraș european la o vacanță prin frumoasa noastră țară poate fi o experiență de neuitat 

Alte sfaturi ce îți pot fi de folos pentru ca totul să fie perfect:

Nu aștepta un context, creează unul

Cu siguranța să-i oferi un cadou de ziua ei, ziua îndrăgostiților sau o altă zi în care majoritatea oamenilor își fac cadouri este foarte important.

În schimb nu uita și de ziua primului sărut, când v-ați văzut prima oară sau pur și simplu o zi normală în care îi poți oferi un minunat cadou în semn de apreciere.

Astfel îi transmiți cât de mult o prețuiești. Desigur nu vrei să pici nici în extrema cealaltă în care o asaltezi cu cadouri. Probabil odată la câteva luni un cadou simbolic spontan ar fi de ajuns.

Modul în care îi oferi cadoul

Pentru a fi totul perfect e important să-i oferi cadoul cu entuziasm și de multe ori o introducere remarcabilă scurtă poate fi cireașa de pe tort. Pregătește-ți o listă cu mesaje de introducere a cadoului și apoi alege-l pe cel mai bun. 

De exemplu: Acești trandafiri (7) reprezintă cele 7 minuni ale lumii și m-am gandit să ți le ofer…”.Un astfel de mesaj poate fi foarte puternic și poate crea un moment greu de uitat. Nu vrei nici să exagerezi prea mult așa că gândește-te de mai multe ori la ce mesaj alegi.

Descoperă-i limbajul de iubire

Probabil cel mai important sfat este să-i descoperi limbajul de iubire principal. În cartea “Cele 5 limbaje ale iubirii” scrisă de Gary Chapman, acesta descrie cele 5 moduri prin care simțim iubirea fiecare dintre noi.

 Astfel și iubita ta simte iubirea din partea ta mai mult în una sau două din următoarele situații: 

  • Timp petrecut împreună cu ea
  • Servicii/favoruri pe care i le faci 
  • Când îi faci complimente
  • Îmbrățișările pe care i le oferi
  • Cadourile pe care i le faci 

Probabil cadoul ideal ar fi să se simtă iubit de-a lungul vieții. Descoperă modul principal în care iubita ta simte iubirea cel mai mult și transmite-o prin limbajul de ei! Alături de loialitatea și respectul tău, ce cadou perfect mai mare decât acesta i-ai putea oferi? 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.