Press "Enter" to skip to content

Cum Găsesc un Restaurant Franțuzesc cu Mancare Gatita în București

Noi știm locul perfect locul cu cea mai buna mancare gatita în București recomandat pentru ieșirile cu prietenii, pentru serile petrecute cu zambete și iubire, alături de cei dragi ție.   

Odată cu venirea verii, ne bucurăm, cu toții, de zilele însorite, de mireasma fructelor proaspete, de întâlnirile cu cei dragi. Pentru plimbările spontane în centrul romanticului București, când ți se face poftă de o cafea de specialitate și de un croissant savuros. Ați ghicit! Este Boutique du Pain – renumitul French bistro, ce este, în același timp, un restaurant magnific, cea mai bună patiserie din București și o cafenea specială, unde zilele încep cu o aromă deosebită, cu bucurie și iubire! La Boutique du Pain, nu preparăm doar cea mai bună mâncare gătită din București! Facem mâncare cu povești, mâncare cu emoție, mâncare pe care, în timp ce o savurezi, se lasă descoperită, îți trezește amintiri și te face, pur și simplu, să o iubești!

În fiecare zi, dis-de-dimineață, pentru voi deschidem a noastră terasă! Unde diminețile sunt simple, calde, liniștite, cu miros de cafea proaspăt prăjită alături de mirosul omletei perfecte, vedeta unui mic dejun în București pentru ca foamea să ți-o potolești! Suntem convinși că o să îndrăgești toate preparatele noastre… nici nu ai avea cum altfel! Când mâncărurile sunt gătite cu iubire și pasiune, se simte! Cu fiecare legumă tăiată, cu fiecare frunză spălată, cu fiecare aromă presărată, voi, clienții noștri, puteți simți pasiunea noastră pentru mâncare. Pasiunea pentru mâncare gătită la rang de artă, pentru savoarea bucatelor simple, dar alese, pentru mâncărurile tradiționale, dar interpretate și pentru a spune, în fiecare zi, o nouă poveste.

Mâncarea noastră gătită este mereu diferită! Și inedită! Preparate românești, autentice, tradiționale, se îmbină cu rețete italienești, cu preparate mediteraneene și chiar cu preparate franțuzești! Rețete inedite, atent gândite, ce nu se lasă dezvăluite! Doar gustate și savurate alături de cei dragi, alături de prietenii tăi buni, alături de colegii de la birou, pentru o zi mai frumoasă și luminoasă!

Sunteți curioși ce preparate avem? Suntem gata să vă surprindem, mereu, cu preparate sofisticate, din ingrediente simple și curate. Pregătim borș curat de găină, ostropel de pui și orez cu legume, pentru un prânz delicios, sănătos și hrănitor, ce îți va face ziua la birou să treacă mult mai ușor! Alteori, pregătim cea mai bună ciorbă rădăuțeană, iar în unele zile aducem mireasma Italiei la tine în farfurie cu o supă Minestrone și spaghetti carbonara! Mamma mia!

Dacă ți-e dor să descoperi gustul Parisului, avem un Coq au Vin delicios, alături de cartofi fini și aromați, cu puțină ceapă asezonați. Bon appetit! La Boutique du Pain, meniul nostru este gândit în funcție de preferințele voastre, încercând să vă oferim feluri diversificate, interesate, aromate și parfumate. Să oferim zâmbete în farfurie și să auzim, mereu, „mai aveți o porție?”. Pentru că, așa cum am promis, avem cea mai bună mâncare gătită din București, la care mereu o să poftești!

Vă așteptăm la Boutique du Pain – locul în care atmosfera este calmă și liniștită și preparatele sunt atent gătite din ingrediente de cea mai bună calitate.

Ne găsiți pe strada Academiei 28-30, în sectorul 1. Iar pentru rezervări, ne puteți suna la 0728 443 300.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.