Press "Enter" to skip to content

Cum cream mai mult spatiu in bucatarie

     O casa curata, ordonata si luminoasa reflecta starea noastra de bine si in acelasi timp ne ofera armonie si liniste sufleteaca. O casa frumoasa, mobilata cu bun gust si practica, nu se ia in considerare dupa suprafata acesteia, chiar daca e o locuinta mare sau mica, designul pe care il alegi o poate transforma in locul perfect si potrivit nevoilor tale. Intr-o camera spatioasa sau organizata corespunzator te poti desfasura la fel de liber, iar mancarea o poti pregati la fel de usor. Unele idei de depozitate ale designerilor te pot ajuta ca creezi propria ta bucatarie spatioasa, atat vizual, cat si practic. 

Cum sa aranjezi mobila de bucatarie

O bucatarie eficienta si aranjata pe gustul tau iti va da o stare de bine pe toata durata pregatirii mesei sau servirea ei alaturi de familie. Pentru spatiile inguste, o mobila bucatarie aranjata pe vertical vine ca o solutie in problema de a castiga mai mult spatiu. Alegand o mobila de bucatarie cu corpuri suspendate vei putea depozita in acestea obiectele pe care le folosesti cel mai rar, iar cu o mobila de bucatarie care include si etajere iti vei putea tine la indemana si la vedere obiectele cele mai des folosite.

Cum sa depozitezi obiectele din bucatarie

Momentul in care ai nevoie de ceva si intorci toata bucataria pe dos  pentru acel lucru trebuie evitat si apelat la ordine pentru depozitarea lucrurilor.  Modelele de bucatarii modulare sunt realizate pentru a eficientiza timpul de lucru petrecut in bucatarie. Organizarea obiectelor din bucatarie se face pe categorii si in functie de cat de des se utilizeaza aceste lucruri. Poti apela ca mobila de bucatarie sa aiba diferite suporturi prinse de usile dulapului pentru a depozita lucrurile pe care le folosesti frecvent fara sa fie imprastiate pe blatul mesei ( prosoape, manusi de bucatarie etc.).

Folosirea eficienta a spatiului

Gama de bucatarii modulare, realizata din materiale de calitate te ajuta sa valorifici atat frumusetea pe care o are mobila de bucatarie,  cat si utilizarea practica a spatiului de care dispui. Pentru bucatariile cu un spatiu mic, o masa extensibila,  fixata in perete va fi mai usor de adaptat nevoilor tale, chiar e vorba de gatit si de spatiu de miscare sau de a lua masa in liniste alaturi de cei din familie. Scaunele din jurul mesei pot fi inlocuite pe o parte cu o bancheta fixa si confortabila,  pentru a castiga mai mult spatiu.

Modelele de mobilier predestinate economisirii spatiului

Un set dining va transforma locul dedicat meselor zilnice intr-unul practic si care sa nu necesite mult spatiu.  Electrocasnicele puse la vedere sau pe blatul mesei din bucatarie vor da o senzatie de prea plin intr-o bucatarie mica si astfel si o stare de disconfort. Cautand modele de bucatarii modulare vei putea gasi materialul și culoarea potrivita tie, care sa includa in acelasi timp si un loc pentru unele electrocasnice (cuptor, frigider, microunde) sau sertare retractabile pentru acestea.

     Mesele luate alaturi de cei dragi sunt momente importante, pe care nu ar trebuie sa le lasi deranjate de lipsa spatiului din bucatarie. Cu un set dining potrivit  si cu lucrurile depozitate in ordine, fiecare membru al familiei se va simti bine si confortabil in timpul petrecut în bucatarie.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.