Press "Enter" to skip to content

Cum așternuturile pentru pat îți influențează calitatea somnului

Te-ai plictisit de rutina zilnică și simți nevoia să faci o schimbare? Cu siguranță e timpul să-ți reîmprospătezi dormitorul cu cele mai inspirate lenjerii de pat. Probabil te întrebi de ce să începi schimbarea de la dormitor, iar răspunsul e simplu. Somnul ocupă un loc semnificativ în viața noastră și pentru că reprezintă cea de-a treia stare a creierului uman, în sumă, timpul acordat somnului se rezumă la o treime din durata de viață a unui om. De aceea, dormitorul este singurul loc în care trebuie să-ți petreci calitativ timpul, mai ales că somnul influențează direct productivitatea ta de a doua zi și starea ta generală de bine.

Ce lenjerie și cuverturi de pat să alegi pentru a-ți asigura confortul în timpul somnului?

  1. Știai că anume calitatea plapumei și a lenjeriei pentru pat are o influență directă asupra somnului?
    Este important să folosești o lenjerie de pat confortabilă, dintr-un material care să nu te deranjeze atunci când dormi, iar o plapumă naturală este soluția ideală pentru un somn liniștit pe toată durata nopții.
  2. Studiile efectuate recent, în această direcție, au demonstrat că achiziționarea periodică a unei lenjerii de pat noi poate crește durata somnului profund cu peste 20 de minute și în același timp, micșorează durata de timp, necesară pentru adormire cu 7 minute (fapt remarcat în special la adolescenți), reducând astfel și riscul de anxietate.
  3. O lenjerie de pat confortabilă și calitativă, reprezintă factorul decisiv pentru un somn sănătos. Pentru a face alegerea potrivită trebuie să ții cont, în primul rând, de materialul din care este confecționată aceasta. Cu siguranță, puțini știu că nuanța aleasă îți poate genera o anumită stare psihică, lucru la care trebuie de asemenea să fii foarte atent. Specialiștii recomandă în acest sens lenjeriile de culori neutre și liniștitoare deoarece acestea contribuie la relaxare, ba chiar mai mult, au capacitatea de a combate insomniile.

Gama largă de produse textile pentru casa ta este un paradis pentru adevărații evaluatori ai calității. Creațiile inedite, precum lenjeriile de pat brodate (sau cu broderie aplicată), pot deveni „piesa de rezistență” pentru stilul dormitorului tău, sau chiar, de ce nu, pentru calitatea timpului pe care îl dedici somnului.

Elegante și unice, din bumbac satinat și textile naturale, este foarte important să folosești așternuturile pentru pat care șă-ți asigure în totalitate confortul și libertatea. Nu ezita să-ți creezi singur dormitorul viselor tale, pe cât de stilat, pe atât de plăcut și confortabil. Profită de rafinament, stil, garanție și senzații tari într-un singur loc.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.