Press "Enter" to skip to content

Cum alegi cel mai bun balansoar pentru bebe?

Nasterea unui copil inseamna o multime de griji in plus pentru orice tanar parinte. Copilul trebuie hranit, spalat, schimbat, alintat si necesita toata atentia din lume. Orice minut de liniste este aur pentru parinti, motiv pentru care un balansoar pentru bebe poate fi un accesoriu esential in cresterea copilului. Desi nu poate sa inlocuiasca interactiunea parintilor cu cel mic, ofera cateva momente de respiro pentru parinti.

Cum alegi un balansoar pentru bebe?

Exista multe balansoare pe piata, insa nu sunt toate la fel. Cei de la Daneti.ro au facut un mic ghid referitor la criteriile ce trebuie sa fie luate in calcul la alegerea unui astfel de produs.

  1. Alegi un balansoar electric sau unul manual? Daca vrei libertate totala, atunci balansoarul electric este cel mai potrivit. Dotat cu un motoras, acesta genereaza placuta miscare de balansare care leagana copilul si il linistesc. Balansoarele electrice pot chiar sa fie reglate in functie de viteza sau tipul de miscare.
  2. Cauta un balansoar cat mai confortabil. Este important sa ii oferi copilului tau tot confortul de care are nevoie si in acelasi timp sa te gandesti si la confortul tau in momentul in care il cari dintr-o parte in alta. Poti gasi balansoare cu manere ergonomice, care pot sa fie pliate sau care se pot extinde, pentru a raspunde cu succes cresterii rapide a celui mic.
  3. Tine cont de material. Exista destul de multe materiale din care se fac balansoare pentru bebelusi: lemn, plastic, metal, PVC, etc. Ceea ce trebuie sa ai in vedere atunci cand te orientezi in functie de material este sa fie cat mai natural ( fara vopseluri chimice, ce pot deveni toxice), sa se curete usor si sa nu prezinte niciun risc pentru pielea sensibila a copilului.
  4. Care sunt functiile pe care le are balansoarul? Exista numeroase functii care pot completa functia de leagan. Spre exemplu, balansoarul poate sa fie dotat cu un MP3 player care sa redea muzica linistitoare pentru cel mic sau cu diverse jucarioare.

Fara a fi scump, un astfel de produs poate sa fie un ajutor de nadejde pentru cei mari si le poate oferi celor mici confortul de care au nevoie atunci cand parintii nu ii pot tine in brate.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *