Press "Enter" to skip to content

Cum alegeti cel mai potrivit echipament de sala

Un studiu din 2019 a scos la iveala faptul ca un echipament sportiv cat mai bine ales face diferenta atunci cand vine vorba despre antrenamentele fizice. Un echipament cat mai corect ales va va face sa va simtiti mult mai bine, dar si sa aratati bine.

Veti putea da un randament mult mai bun la antrenamente. Va trebui sa luati in considerare materialul din care este confectionat acest echipament, dar si tipul de exercitii pe care il veti prefera.

Ce trebuie sa aveti in vedere?

Echipamentul potrivit pentru sala trebuie sa dea dovada de versatilitate. Daca sunteti atlet amator, nu veti avea nevoie de un echipament specializat, dar daca mergeti zilnic la sala si participati la diverse competitii sportive, veti avea nevoie de o sustinere speciala.

Daca sunteti la inceput, trebuie in primul rand sa va cautati o incaltaminte speciala care sa va ofere posibilitatea de a fi purtata si pe strada si nu doar la sala. Niste tenisi pentru barbati sunt o solutie de avut in vedere, acestia fiind ideali pentru lucrul cu greutatile. Un maieu de sala si o pereche de pantaloni sau short sunt de asemenea indispensabile.

Este bine ca hainele pe care le alegeti sa fie haine care sa va lase sa respirati. Astfel de haine va vor ajuta in activitatea voastra sportiva. Unele haine vor tine asadar la distanta transpiratia, ele fiind realizate din polipropilen.

Aceste haine speciale se mai folosesc si de tehnologia COOLMAX, dar si SUPLEX si anume fiind indicate pentru activitati in care veti transpira foarte mult. Pantalonii si tricourile din bumbac vor absorbi transpiratia si se vor simti din ce in ce mai grele pe masura ce veti avansa in programul de antrenament.

Orice veti alege, aveti in vedere sa evitati hainele care nu va lasa corpul sa respire. De asemenea, evitati si hainele plastifiate care va mentin temperatura corpului ridicata pe toata durata antrenamentului prentru ca acestea pastreaza transpiratia in ele si capata rapid un miros neplacut.

Trebuie sa mai stiti si ca hainele cele mai bune si papucii cei mai potriviti nu sunt neaprat si cele mai scumpe articole spre care sa va orientati. Veti gasi asadar echipamentul potrivit, in functie de bugetul pe care il aveti la dispozitie.

Nike, Adidas sau Converse au niste echipamente foarte potrivite pentru activitatile sportive. De asemenea, exista si producatori care ofera strict echipament pentru sala, precum este Gorilla Wear, brand international purtat de mari campioni ai acestui sport, inclusiv Mr. Olympia. Site-ul este www.gorillawear.ro

Pentru a alege incaltamintea cea mai potrivita, mergeti la cumparaturi de papuci dupa-amiaza pentru ca in timpul zilei vi se umfla picioarele. Alegeti orice fel de echipament sportiv, in functie de conformatia voastra.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.