Press "Enter" to skip to content

Cum alegem usa de garaj

Alegerea unei usi de garaj se face cu atentie si cu putina doumentare, pana la urma este o investitie relativ mare si pentru o perioada indelungata. Ea face parte din designul casei si e o bariera de protectie intre conditiile meteo de afara  și garaj, de aceea trebuie sa  fie rezistenta si  de calitate. Usa de garaj  e bine să se potriveasca  si cu stilul  casei dumneavoastra, aleasa  cu atentie  ea se va integra corespunzator locuinței. Gasiti mai jos cateva sfaturi care va ajuta  sa va orientati  in alegerea unei usi de garaj:

Tipuri de usi de garaj populare pe piata

   Usi de garaj sectionale: ele prezinta mai multe avantaje, o buna etansare impotriva vantului,  a viscolului, a ploii si asigura o izolare termica foarte buna( izolate cu spuma poliuretanica sau polistiren expandat). Se deschid pe verticala, se ridica in partea superioara din interiorul garajului, fara sa  loveasca masina daca este oprita aproape de usa. Acest tip de usi de garaj sectionale asigura o protectie antiefractie buna si montate corect, operarea lor este silentioasa si usoara. Intr-o gama larga si de calitate puteti gasi dimensiuni, finisaje, modele si culori potrivite casei dumneavoastra. 

   Usi de garaj rulou: ele se folosesc in unele situatii ca alternativa la ușile sectionale pentru garaj. Sunt construite din lamele de aluminiu si se strang prin rulare in partea superioara a garajului, nu au nevoie de un spatiu suplimentar pentru sinele de culisare. 

  Puteti gasi usi de garaj Falticeni cu deschidere verticala sau pe role, fara balansare si ideale pentru drumuri de acces scurte. Ele pot fi utilizare manual sau automat, iar izolatia din partea de jos impiedica patrunderea vantului sau a apei in garaj.

Nevoia de spatiu in garaj

   Modelul de usi de garaj sectionale are nevoie de spatiu atat in lateral cat  si in partea de sus interioara. Nu are nevoie de un spatiu prea mare pentru sine, arcuri, ghidaje si montaj, fiind mai multe posibilitati de instalare o sa puteti alege pe cea mai practica garajului dumneavoastra.

  Usa  de garaj tip rulou se poate monta atat in interiorul garajului cat si la exteriorul sau. Ea se ruleaza deasupra golului pe care il are garajul, fara  nevoia de spatii suplimentare.

Estetica si siguranta casei

   Pana la urma usa  pentru garaj ocupa un spatiu exterior destul de mare din suprafata acestuia, iar alegerea modelului, a culorii si texturii potrivite locuintei sunt esentiale. Usa  de garaj este integrata  in designul casei, dimensiunea usii are un impact vizual asupra vizitatorilor si asupra ta. Deobicei, se opteaza pentru usa de garaj care se asociaza vizual cu acoperisul sau tamplaria.

   Pentru protectie, din punct de vedere al utilizarii, usa de garaj sectionala este cea mai sigura și are cele mai multe sisteme de siguranta. 

Izolarea termica a garajului

  Obiectivul unei usi  de garaj termoizolante este sa  pastreze in anotimpul rece temperatura din interior  la cel putin 10° C. Chiar daca aveti un garaj pe care il incalziti sau unul neincalzit  este recomandat sa folositi o usa  izolata pentru confortul dumneavoastra termic.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.