Press "Enter" to skip to content

Cum alegem dezvoltatorul de la care putem cumpăra un apartament nou

Costurile necesare unei astfel de investiții sunt consistente și din acest motiv trebuie să apelăm la serviciile celui mai bun dezvoltator de pe piață când suntem nevoiți să achiziționăm apartamente noi de vânzare în Brașov. Pe lângă detaliile care țin de design-ul apartamentului, structura acestuia, compartimentarea și localizarea, trebuie să ne documentăm și pe partea de documente. Nu toți dezvoltatorii de pe piață sunt de încredere și mulți dintre aceștia urmăresc doar profitul, nu și calitatea construcției și o bună relaționare cu clienții, deci trebuie să fim foarte atenți înainte de a semna un contract de cumpărare a unei locuințe.

De ce să alegi apartamente noi în Brașov de la Avantgarden3?

Un model de business de succes din acest domeniu de activitate îl reprezintă proiectul Avantgarden3 din cadrul Maurer Imobiliare care reușește să ofere apartamente noi de vânzare în Brașov de o calitate superioară. Proiectul pune mare accent pe dezvoltarea unei comunități în cadrul cartierelor imobiliare construite, iar acest lucru ar trebui să ne convingă că am făcut alegerea corectă.

Construite cu maxim profesionalism și simț de răspundere, blocurile noi din cadrul acestui proiect respectă toate cerințele unei familii tinere care își dorește să se dezvolte și să construiască cele mai frumoase amintiri. O să observați în fiecare proiect semnat Maurer Imobiliare foarte multe strategii de bun gust prin care se încearcă o construire a unei comunități solide, cu foarte multe spații de relaxare și localizări care să le permită locatarilor să se poată dezvolta armonios.

  • Experiență în domeniul imobiliarelor

Proiectul Avantgarden 3 a reușit deja să se claseze în topul celor mai apreciate cartiere rezidențiale din zona Transilvaniei, iar acest lucru ar trebui să cântărească greu în luarea unei decizii. Cu cât dezvoltatorul este mai apreciat și a reușit să vândă cât mai multe apartamente, înseamnă că aceștia își respectă prezentarea și încearcă să ofere cele mai bune condiții. Este important de menționat faptul că până în acest moment s-au vândut deja peste 4.700 de apartamente noi de vânzare în Brașov, ceea ce înseamnă că cele peste 40 de blocuri de locuințe respectă standardele românilor.

  • Localizarea excelentă

Pentru că nu ne dorim ca timpul petrecut între casă și locul de muncă sau cele mai importante zone de interes să fie foarte lung, este important ca acele apartamente noi de vânzare în Brașov de care ne interesăm să se afle într-un punct cu deschidere spre orice punct important al orașului. Proiectul Avantgarden 3 a ținut cont și de această nevoie a românilor.

Beneficiezi de servicii în interiorul cartierului

Dacă ai nevoie de un medic, de un salon de coafură, o agenție de turism sau chiar de un psiholog, toate aceste servicii sunt chiar la câțiva pași de tine. Așadar, nu trebuie să mergem kilometri buni pentru o urgență, ci doar să coborâm cu liftul câteva etaje.

Spații verzi și locuri de recreere

În cadrul proiectului s-au construit foarte multe parcuri, locuri de joacă și spații verzi de care locatarii pot beneficia de un aer curat și liniște.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.