Press "Enter" to skip to content

Cum afecteaza termopanele dezvoltarea animalelor de companie

Esti fericitul posesor al unui animal de companie, care convietuieste cu tine in interiorul locuintei?

Animalele pot fi la fel de sensibile precum copiii, fiind in fond organisme complexe si cu multiple nevoi precum cele ale oamenilor de pretutindeni.

Factorii din exterior, dar si din interiorul casei pot contribui pozitiv sau negativ la starea lor de spirit, implicit la sanatatea acestora. De exemplu, atunci cand faci o serie de modificari in locuinta si muti mobila, animalul ar putea deveni extrem de agitat si nelinistit, astfel ca vor exista si modificari comportamentale pe masura, pe termen lung sau scurt.

Astfel, modul in care este amenajata si “protejata” locuinta va influenta enorm de mult dezvoltarea acestora, transformand procesul de crestere al unui animalut intr-o adevarata placere sau dimpotriva. Asa ca un proprietar responsabil va tine cont de toate aceste detalii si va actiona prudent cand vine vorba de o serie de schimbari.

Cum influenteaza termopanele dezvoltarea animalelor de companie

Este dovedit stiintific si medical ca animalele au simturi extrem de fine, cu mult mai sensibile decat noi, oamenii. Asadar, un sunet de o intensitate foarte mare sau medie, le pot afecta starea de bine. Animalele pot deveni anxioase, speriate, pot refuza sa locuiasca intr-o anumita incapere sau pot deveni extrem de agresive odata expuse la mediul respectiv. Insa, daca locuinta ta este dotata cu geamuri termopan, poti preveni toate aceste aspecte deranjante pentru animalutul tau de companie, astfel incat acesta sa se dezvolte in deplina armonie.

Un mare beneficiu al geamurilor de termopan (https://www.kanald.ro/cat-costa-o-casa-inteligenta-20062466) e ca au fost concepute astfel incat sa fie cu usurinta asociate cu diferite accesorii utile precum plasa anti-insecte. O plasa impotriva insectelor vine cu mai multe beneficii, nu doar cu acest rol de baza.

Plasa de insecte previne ca animalutele mici sa se puna intr-o situatie neplacuta, fiind victimele unor accidente deseori ireversibile. De exemplu, pisicile au tendinta de a sari de la geam atunci cand vad alte animalute ce se deplaseaza la exterior, pasari, insecte etc. Prin intermediul geamului termopan si a unei plase bine ancorate impotriva insectelor, te asiguri ca animalut tau nu va cadea la etaj si ca nu va suferi o serie de afectiuni medicale, implicit vei putea preveni pierderea acestuia.

Termopanele contribuie la buna dezvoltare si crestere a animalelor de companie si prin rolul lor de izolare termica. Animalele de interior sunt mult mai sensibile fata de cele de exterior, ceea ce inseamna ca adesea vor cauta mediul perfect atat din punct de vedere al temperaturii.

Temperatura optima pentru interior pentru animale este de aproximativ 21-23℃, in functie de tipul si rasa animalului. Cu siguranta ti-ai surprins de multe ori animalul ca se retrage pe calorifer sau intr-un culcus calduros, drept dovada ca acesta s-a familiarizat cu aceste temperaturi si ca simte nevoia de mai multa caldura.

Ei bine, geamurile de termopan iti ofera o eficienta termica sporita astfel incat si animalutul tau sa se poata bucura de un mediu optim si calduros, fara a-i fi afectat confortul si sanatatea.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *