Press "Enter" to skip to content

Corturi nunta – posibilitatea de a spune “Da!” oriunde

In viata de zi cu zi, sa raspunzi cu “Da!” la o intrebare nu este deloc dificil, dar exista totusi o zi in care “Da!” nu mai este asa usor de afirmat, iar asta datorita emotiilor pe care le traim in acea zi. Fara dar si poate, cu siguranta v-ati dat seama despre ce este vorba. Cea mai deosebita zi din viata unui cuplu este ziua aceea care ii uneste si mai mult si ii transforma dintr-un cuplu oarecare intr-o familie. Ziua in care ne declaram iubirea pentru o eternitate este una deosebita si cu siguranta aduce si zeci de trairi, emotii si momente unice. 

Probabil cu totii am observat ca in ultimii ani, in mod deosebit, cununiile civile au inceput sa fie cat mai interesante si sa se tranforme in adevarate povesti desprinse parca din basme. Dupa cum bine stim, daca ar fi sa ne raportam la modul clasic de a oficia o cununie civila, aceasta se va desfasura la primarie. Astazi, in schimb, acestea sunt tot mai des organizate in aer liber, pe marginea lacurilor, sau chiar acasa la unul dintre miri. Pentru ca aceasta posibilitate este foarte cautata de tineri, acestia apeleaza la serviciile celor ce le pot pune la dispozitie corturi nunta, pentru ca totul sa fie in conformitate cu visul pe care tinerii il au. 

Pe de alta parte, cu toate ca este tentant sa organizam cununia civila intr-un cadru feeric, trebuie sa tinem cont si de faptul ca nu mereu vremea va tine cu noi. Pentru a ne asigura ca totul va fi conform planului, organizarea trebuie sa fie bine pusa la punct, iar totul stabilit in detaliu. In ceea ce priveste cununia civila in aer liber, alegerea unor corturi nunta este, fara a sta pe ganduri, optiunea potrivita. 

De ce sa alegem corturi nunta pentru o cununie civila in aer liber?

In primul rand, poate cea mai mare grija pe care o pot avea in ceea ce priveste cel mai asteptat eveniment din viata unui cuplu ce urmeaza sa se casatoreasca, este aceea de a nu avea surpriza unei ploi de scurta durata, sau poate chiar a unor raze puternice ale soarelui. Practic, solutia pe care o putem adopta pentru ca aceste evenimente meteo sa nu ne distruga ziua ideala, poate fi reprezentata de alegerea unuia dintre modelele de corturi nunta de la Eventstuff

Pe langa faptul ca cei de la Eventstuff pun la dispozitie diferite tipuri de corturi de acest tip, acestia sunt pregatiti si cu mobilier potrivit pentru acestea, scaune potrivite pentru evenimente de acest tip, dar si alte decoratiuni care vor face ca totul sa arate de vis. Nu este nevoie sa stam pe ganduri in ceea ce tine de profesionalismul firmei pe care o alegem sa se ocupe de decorul pe care-l dorim. Profesionalismul, motivatia si implicarea unei firme care se va ocupa de locatia unde va avea loc ceremonia sunt, cu siguranta, factori ce trebuie sa incline balanta atunci cand nu stim cu exactitate ce sa alegem. 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.