Press "Enter" to skip to content

Cort pentru nunta in inima naturii

Intotdeauna ti-a placut sa faci lucrurile diferit, iar nunta ta sa fie diferita fata de a altor persoane. Te-ai plictisit sa mergi la nunti si sa vezi decor similar la fiecare nunta de parca ai merge la aceeasi nunta? Ca sa ai un cort pentru nunta, exista doua varianta. Prima este sa inchiriezi un cort pentru nunta si a doua sa il cumperi. Cea mai buna varianta este sa inchiriezi unul din mai multe motive:

  • Daca alegi sa inchiriezi, scapi de grija de a-l vinde altor persoane. Nu intotdeauna exista varianta de a-l vinde la un pret la fel de bun si vei iesi in minus.
  • Ai garantie ca aceste corturi sunt perfecte si impermeabile pentru evenimentul tau.
  • Un cort pentru nunta si nu numai poate fi instalat in orice loc unde este spatiu suficient pentru organizarea unei astfel de petreceri.
  • Decorarea cortului poate fi facuta dupa bunul plac, fara restrictii.
  • Invitatii se vor bucura de un ring mai mare de dans.
  • Preturile sunt accesibile si in privinta inchirierii obiectelor de mobilier.
  • Pe timp de toamna sau iarna se gasesc rapid metode de incalzire interioara.

Natura este invitatul special al evenimentului, iar cortul pozitionat in natura trebuie sa aibe si foisoare pentru invitati in caz ca ploua sau alte fenomene ale naturii care pot aparea. Persoanele fumatoare sau cei care nu s-au vazut de mult si vor sa vorbeasca, se vor intalni in asfel de locuri special create. Muzica poate fi prea puternica si nu se vor putea intelege unii cu altii. Totodata, trebuie sa se asigure si toalete pentru invitati, bucatarii pentru ospatari si un bar pentru cocktail-uri. Toate acestea se pot aranja intr-un cort alaturat special pozitionat.

Vremea este una dintre principalele preocupari atunci cand planificati o nunta si nu este un aspect minor, deoarece o zi ploioasa sau rece poate strica astfel o petrecere, daca nu este luata in considerare. In acest caz, planificarea este cheia succesului. EventsStuff ofera intotdeauna clientilor lor posibilitatea de a instala perdele laterale ca o optiune de planificat in acest caz.

Perdelele sau peretii sunt 100% impermeabili si ofera protectie impotriva frigului si a vantului. Pot fi furnizati pe una sau pe toate cele 4 laturi ale cortului, in functie de nevoile momentului, sunt functionale si estetice in acelasi timp.

Daca iti vei dori cu adevarat o schimbare, vei lucra la organizarea evenimentului din timp si vei reusi sa creezi seara visurilor voastre.  

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.