Press "Enter" to skip to content

Coroanele din zirconiu redau frumusetea danturii si sunt simplu de realizat in clinicile stomatologice cu dotari moderne

Daca un dinte cu o carie se mai poate plomba, un dinte cu fisuri, care nu mai are un perete, portiune din coroana va avea de coroana dentara. Coroana dentara reda forma naturala si functionalitatea dintelui natural.

Practic este o imbracaminte care protejeaza ce a mai ramas din dinte si asigura o mestecare usoara si o alimentatie normala. Prin montarea si fixarea unei coroane dentare dintele nu mai are sanse sa se rupa, nu mai apar cariile sau fisurile pe suprafata dintelui natural ramas.

Coroanele dentare au functii estetice, masticatorii, fonetice, vorbim mai bine si mai clar cand avem dintele cu o coroana refacuta, functii de crestere a rezistentei structurii dintelui. Cele mai bune tipuri de coroane pe care le putem solicita si la clinica Excedent sunt cele din zirconiu.

El a inlocuit metalul, se foloseste pe scara laraga oxidul de zirconiu ce ofera o estetica foarte buna. Cosmetizarea si adapatarea zirconiului est foarte simpla, rapida, zirconiul este biocompatibil cu tesuturile umane, eficienta lucrarilor efectuate de clinica Excedent si confortul oferit pacientului fiind net superioare.

Coroanele de zirconiu pot fi obtinute in clinica cu ajutorul sistemelor computerizate de prelucrare a infrastructurii, deci precizia e foarte mare in realizarea lor. Tot la Excedent puteti alege zirconiul si pentru protezare mai complexa, daca e cazul.

Preturile sunt accesibile, in permanenta la clinica aveti o echipa de medici cu experienta vasta, care va pot ajuta indiferent de problemele avute. Lucrarile in care se foloseste zirconiu au garantie de pana la 10 ani, minim 5 ani, sunt realizate in cele mai bune conditii si prin folosirea unei aparaturi de ultima generatie pentru rezultate optime de fiecare data.

Pacientii care aleg serviciile clinicii Excedent vor primi si consiliere gratuita inainte si dupa interventii, vor avea parte de cele mai bune tipuri de interventii si de coroane dentare rezistente si foarte usor de intretinut pe toata durata anilor ce vor urma.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.