Press "Enter" to skip to content

Consola viitorului: Xbox Scorpio

Cei de la Microsoft dezvăluie mai multe detalii despre proiectul Xbox Scorpio . Noua consolă se remarcă prin puterea sa grafică care va rula la 6 teraflops și promite să aducă o experiență nouă și remarcabilă pentru pasionații de gaming.

De asemenea , în proiectul Scorpio,  Microsoft intenționează să înlocuiască modelul său de 8 Gb DDR3 cu 12 Gb de memorie GDDR5. Majoritatea au sperat la un processor AMD Ryzen CPU dar conform noilor informații , noua consolă va avea un processor personalizat Jaguar-based.

Chiar dacă cei de la Microsoft au fost reticienti în a trece la un processor AMD Ryzen , se pare că totuși noile nuclee x86 în Scorpio sunt cu 31% mai rapide decât cele din Xbox One. Pentru cei interesații de cifre noul processor GPU personalizat pentru Scorpio ruleazea la o frecvență de 1172 Mhz , impresionant , este o creștere enormă față de Xbox One (853 Mhz) și PS4 Pro (911 Mhz).

Lucrul interesant este că Microsoft promite să facă mult mai multe cu această putere. Compania crede că jocurile care rulează 1080 pe Xbox One ar trebuii să ruleze nativ la 4k pe consola Scorpio. Potrivit raportului toate jocurile vor avea un impuls de performanță notabilă. Acest lucru este în contrast cu Pro PS4 care a primit recent un mod boost  adăugând îmbunătățiri minore la unele jocuri.

Xbox Scorpio va fi dezvăluit la E3 în luna iunie. Toți ochii vor fi ațintiți pentru a vedea cât de competitivă este noua consolă în design și preț.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.