Press "Enter" to skip to content

Confort pentru doi

Atunci cand eu si sotia mea ne-am mutat la noul apartament am decis ca salteaua de pat va fi lucrul in care vom investi cel mai mult. Motivul este simplu, datorita jobului ne-am ales amandoi cu probleme la cervicala destul de severe si ne doream o saltea indeajuns de mare pe care sa ne odihnim in fiecare noapte.

Am decis ca vom cumpara noua saltea de la saltele-online.ro, magazinul cu cele mai bune produse de dormit. Site-ul lor gazduieste foarte multe produse pentru somn, iar gama de saltele este foarte impresionanta.

Am ales modelul  de saltea Lovelym, deoarece este unica saltea matrimoniala care sa ofera si specificatiile pe care le cautam.

Aceasta saltea a fost conceputa ca o saltea matrimoniala ce trebuie sa multumeasca persoane cu gusturi si greutati diferite, atat persoane cu greutate mica, cat si pe cele cu masa corporala mare. Se adreseaza atat cuplurilor tinere, cat si celor mai in varsta.

Partea superioara a saltelei (stratul de matlasaj si straturile succesive de spuma poliuretanica) actioneaza ca si o saltea elastica si confortabila si este menita sa creeze un suport confortabil pentru persoanele cu greutate redusa, in timp ce partea de mijloc (plasa de arcuri de 2,2 mm si feltrul de rezistenta mare) creeaza o structura ferma si rezistenta ce suporta foarte bine greutatea persoanelor cu masa corporala mare.

Din aceasta conceptie a rezultat o saltea placuta si echilibrata atat pentru persoanele ce doresc un suport ferm, cat si pentru persoanele ce doresc un suport confortabil-moale.

Suprafata de acoperire este realizata dintr-o structura textila cu trei straturi: primul este o tesatura de fibra siliconizata si al treilea este o tesatura rezistenta ce asigura ca textilul sa nu se lase.

Astfel, a rezultat un material pufos si moale, dar foarte rezistent. De cand avem aceasta saltea, dormim foarte comod si nu mai avem dureri de cervicala. Recomandam saltele-online.ro!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.