Press "Enter" to skip to content

Condiţia unei megapetreceri reuşite? Întâmpină invitaţii cu o cabină foto

Eforturile depuse pentru pregătirea unei petreceri sunt foarte mari, motiv pentru care totul trebuie să iasă exemplar. Cei care trebuie să îşi organizeze nunta sau botezul ştiu foarte bine cât de importante sunt aceste detalii. În final, ele sunt cele care vor face diferenţa între o petrecere reuşită şi o petrecere de vis.

Pe lângă mâncărurile rafinate şi băuturile scumpe, distracţia trebuie să fie la cote maxime, aşa că alegerea formaţiei care va întreţine atmosfera trebuie să fie una dintre principalele preocupări. Nu trebuie uitată, însă, nici prezenţa unei cabine foto, care va oferi doritorilor mărturii de neuitat.

Cabina foto – servicii pe plus

În funcţie de pachetul selectat, clienţii se pot bucura de fotografii nelimitate pe o anumită durată de timp. Recuzita este, de asemenea, inclusă în preţ, ceea ce înseamnă că toţi invitaţii vor avea la îndemână tot felul de măşti sau de peruci, pentru a se costuma şi pentru a face cele mai trăsnite fotografii.

În plus, există în permanenţă o persoană specializată, care va oferi suport şi asistenţă celor din jur. Aceasta se va afla lângă cabina foto şi le va oferi instrucţiuni precise celor care vor să imortalizeze momentul. Fotografiile sunt însoţite şi de magneţi, în aşa fel încât să fie uşor de lipit direct pe frigiderul de acasă, acolo unde sunt păstrate, mai nou, aceste mici amintiri.

Pentru a fi uşor de reperat şi de utilizat, se recomandă ca o cabină foto să fie aşezată cât mai în faţă, eventual la intrarea în restaurant, dacă nu incomodează pe nimeni. La fel ca şi candy-bar-ul, această destinaţie trebuie să fie una cât mai vizibilă pentru invitaţi. De obicei, firma angajată este cea care vine şi montează cabina foto în cel mai indicat loc, în funcţie de amenajarea fiecărui salon în parte.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.