Press "Enter" to skip to content

Comparatia, hotul bucuriei „Comparatia [cu ceilalti] este sfarsitul fericirii ” ( Mark Twain)

Multe femei au tendinta de a se compara intre ele, iar uneori acest lucru se transforma in obsesie. Le vezi pe restul mai frumoase, mai implinite financiar, iar tu te desconsideri, te simti inferioara, te subapreciezi, orice faci crezi ca e gresit. Cu totii avem momente cand, constient sau inconstient, ne comparam cu altii.
Chiar daca aceasta comparatie ne poate ambitiona, paradoxal, ne poate atrage intr-o capcana a propriilor ganduri. Ajungem sa luam decizii nepotrivite si ajungem sa dezvoltam o nesiguranta fata de propria persoana.


Compara-te doar cu tine!


Singura comparatie pe care ar trebui sa o facem este cu noi insine. Compara-te cu cea care erai in trecut, daca s-a produs vreo schimbare ori daca ai evoluat. Trebuie sa intelegem ca viata nu este o competitie, ca fiecare om este diferit, ca nu trebuie sa fim mai buni decat ceilalti, trebuie sa fim mai buni decat versiunea noastra din trecut.
Oamenii au prostul obicei de a se uita si a se axa pe ceea ce le lipseste, uitand de ceea ce au si ceea ce sunt. Ar trebui sa ne bucuram de reusitele altora, de ceea ce ei sunt si sa nu fim invidiosi, caci invidia ne fura bucuriile vietii. Cu totii avem propria cale, calatorie si personalitate. Daca suntem invidiosi pe ceilalti si ne comparam cu ei nu mai avem timp sa ne bucuram de ceea ce suntem, de propriile binecuvantari. Intotdeauna va exista cineva mai bogat, cineva mai atragator, mai inteligent, mai amuzant. Dar acest lucru nu conteaza, caci la linia de sosire toti suntem egali. Chiar si acei oameni care par sa aiba mai multe lucruri decat noi, acei oameni pe care noi ii invidiem, care au relatii perfecte, au si zile mai putin placute, zile triste, perioade nefavorabile.


Transforma invidia in admiratie – fii empatica cu cei din jurul tau


Femeia pe care esti geloasa ca are o silueta de invidiat poate sufera din cauza ca nu poate avea copii. Transforma invidia in admiratie, fii empatica cu cei din jur, deoarece niciodata nu poti sa cunosti cu adevarat povestea unui om. Ceea ce in aparenta e perfect, in realitate poate fi definitia imperfectiunii si a dezastrului. Cand vezi ceea ce altii au realizat ai doar jumatate din imagine. Nu stii greutatile prin care au trecut, nici zilele nedormite ori provocarile de care au avut parte.


Sa fii frumos inseamna sa fii tu!


Invata sa te iubesti, fara a-ti dori sa fii altcineva. Sa fii frumos inseamna sa fii tu. Un domeniu care te va motiva din toate punctele de vedere este videochatul. Dupa cateva luni de la angajare vei vedea cum incasarile tale cresc semnificativ, cum dintr-un model incepator ai devenit un model de top. Vei invata sa te apreciezi la adevarata ta valoare. Asadar, daca iti doresti o schimbare in acest sens poti alege un studio de videochat din Bucuresti. Asigura-te ca e 100% legal si ca o sa te simti ca intr-o familie. Charm Studio este cel mai performant studio din Bucuresti si top 3 la nivel mondial.
La Charm Studio, dintre cele aproximativ 60 de modele existente, o treime castiga peste 10.000$ lunar, iar trei dintre ele sunt frecvent in top 3 incasari la nivel mondial, castigand, astfel, peste 20.000$ in fiecare luna.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.