Press "Enter" to skip to content

Coltare living: mai sunt la moda azi aceste piese de mobilier? Vezi de ce merita sa le achizitionezi!

Coltarele nu revolutioneaza industria mobilei de astazi. Sunt piese de mobilier utilizate frecvent in ultimii ani, dar care nu si-au pierdut utilitatea functionala. Pentru incaperile de dimensiuni restranse, coltarul este prima alegere pe care trebuie sa o ai in minte, daca vrei sa valorifici intreg spatiul, inclusiv colturile.

Gama de coltare living de astazi este una moderna, reinventata. Acesta piesa de mobilier functionala a fost imbunatatita din punct de vedere stilistic, si poate deveni – cu usurinta – punctul central de atentie al camerei, chiar si atunci cand este de mici dimensiuni. Cum si de ce, ne spun specialistii in design interior, care atrag atentia asupra celor mai importante lucruri de tinut cont inainte de a face achizitia coltarului.

Coltarul este un must-have intr-o incapere de mici dimensiuni

Nu intotdeauna incaperile sunt suficient de generoase pe cat ne-am dori noi, ca sa ne desfasuram in voie in timpul amenajarii. Cel mai adesea, persoanele care locuiesc la bloc se confrunta cu o lipsa de spatiu in living, astfel ca trebuie sa apeleze la solutii inteligente, pentru a preintampina toate nevoile. Coltarul este o alegere inspirata, din acest punct de vedere. Faptul ca iti poti pune in valoare colturile camerei, de obicei ramase libere, iti ofera un avantaj extrem de important. Mai mult, vorbim despre o piesa de mobilier cu utilitate practica: coltarul va pune in scena, foarte simplu, o zona buna de socializare cu oaspetii care iti calca pragul casei. Poate fi asociat cu ideea de relaxare si de confort, si poate fi insotit adesea si de fotolii.

Noul model de coltar poate fi o piesa centrala a incaperii

Daca ideea de coltar te duce cu gandul la „invechit” sau „demodat”, e timpul sa iti schimbi viziunea. In realitate, astazi, oferta de coltare este una variata si moderna, reinventata prin utilizarea materialelor calitative care creeaza un aspect vizual aparte. Culorile indraznete, precum albastrul electric, verdele sau visiniul genereaza un contrast puternic, prin care se poate identifica – in mod sigur – o zona de atractie a incaperii. Mai mult, exista modele cu broderii deosebite, care se remarca in mod deosebit fata de orice alte tipuri de coltare. Nu doar modelele florale captiveaza atentia, ci si modelele cu broderie cusuta, care impresioneaza chiar si inainte de a fi integrate in ansamblul amenajarii, atrag atentia specialistii in design.

Complexslava.ro si cea mai apreciata gama de coltare living

Ca o piesa de mobilier sa iasa din tipare, ea trebuie sa se remarce prin calitatea materialului, utilitatea practica, dar si prin aspectul estetic desavarsit. Astfel de coltare living se regasesc in oferta magazinului online Complexslava.ro. Este o gama speciala de coltare, adresata celor cu gusturi sofisticate, care isi doresc o amenajare cu mult bun gust si rafinament. Astfel de piese de mobilier nu numai ca se regasesc in trenduri, dar le si lanseaza. Daca vrei un living prin care sa te diferentiezi, merita sa faci o achizitie din acest magazin, fara dar si poate. Vestea buna este ca poti comanda totul online si primesti produsul acasa.

Transportul rapid, metodele variate de plata, experienta simpla de cumparare, serviciile profesioniste de customer suport si oferta deosebita de produse din industria de mobilier – sunt aspecte evidentiate de cumparatorii Complexslava.ro, care claseaza acest magazin in topul celor mai bune medii de achizitie.

Date de contact

Tel: 0742.032.208

E-mail: comenzislava@gmail.com

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.