Press "Enter" to skip to content

Cloud VPS poate fi cea mai buna solutie pentru tine

Mi-a luat ceva timp pana am reusit sa imi dau seama cum in unele firme de IT multe persoane lucreaza pe computere care arata destul de invechite insa sunt foarte eficiente in ceea ce priveste viteza de procesare si de incarcare a fisierelor sau paginilor web. Abia atunci am reusit sa aflu despre solutie Cloud VPS, pe care o ofera si cei de la THC.

In principiu, chiar daca in fata ta ai un laptop sau un PC cu un procesor foarte vechi, prin intermediul acestui serviciu poti avea acces la resurse mult mai avansate si mai rapide. Asemeni datelor unui site care sunt stocate pe un hard-disk, si cei care aleg un serviciu Cloud VPS au acces la o configuratie hardware dorita care insa se afla intr-o cu totul alta locatie, mai precis intr-un dara center.

Printre multele alte servicii oferite de firma THC, si Cloud VPS este de cea mai buna calitate, punand la dispozitia clientilor componente hardware performante si indiferent de caz, stocare SSD, pentru viteze de transfer si de incarcare foarte rapide.

Prin intermediul acestui serviciu putem alege si sistemul de operare pe care il dorim instalat, avand de ales intre zeci de versiuni de Windows sau Linux, care sunt mereu updatate precum si daca dorim sa avem la dispozitie cPanel sau Plesk, doua tipuri de panouri de control care ne pot ajuta sa manageriem mai rapid si mai simplu un site web, in functie de tipul acestuia.

In ceea ce priveste componentele hardware, cei de la THC ne pun la dispozitie nu mai putin de 5 configuratii standard, care difera prin numarul de nuclee, memoria RAM si spatiul de stocare. Totodata, toate componentele hardware ale data center-ului sunt constant schimbate cu altele mai performante astfel incat utilizatorii sa se poata bucura de cea mai buna experienta de navigare si de lucru.

Daca initial am optat pentru un anumit pachet iar in timp ne decidem ca avem nevoie de mai multe resurse sau de mai putine, putem fara probleme sa luam legatura cu echipa de suport tehnic si sa alegem cea mai buna solutie in aceasta privinta. Totul se poate face fara a pierde nimic si instant, ca si lansarea in executie a VPS-ului la achizitia sa.

Fiecare server VPS are inclus un IP gratuit insa cei care au nevoie de mai mult pot adauga pana la alte 3 IP-uri. De asemenea, fiecare client are control total asupra serverului sau si il poate modifica dupa bunul plac.

Acest tip de gazduire reprezinta o solutie optima pentru site-urile care sunt in plina dezvoltare si au un volum in crestere de utilizatori si vizitatori iar proprietarii au nevoie de mai multe resurse pentru a face fata acestui flux. Accesand site-ul https://www.thc.ro/ puteti descoperi tot ceea ce este nevoie sa stiti despre acest tip de gazduire si ce oferte le pun la dispozitie cei de aici clientilor precum si preturile concepute pentru fiecare pachet standard.

In concluzie, gazduirea de tip Cloud VPS reprezinta o solutie foaret buna pentru toti cei care vor sa isi deschida o afacere in mediul online si au nevoie de resurse de cea mai buna calitate, rapide si eficiente.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.