Press "Enter" to skip to content

Clinica pentru urgente stomatologice in Bucuresti

Urgentele stomatologice nu sunt dorite de nimeni. si, cu atat mai mult atunci cand vine vorba despre cele medicale. O durere de masea care persista si pare sa nu treaca prea usor, ascunde o serie de probleme care necesita un consult medical de specialitate. 

Urgentele stomatologice trebuie tratate cu maxima seriozitate deoarece pot sa se agraveze. Este chiar posibil ca durerea sa nu se manifeste numai local si sa afecteze starea de sanatate generala. 

Cele mai comune afectiuni care necesita  sa apelati la un  cabinet stomatologic pentru urgente sunt durerile acute ale dintilor sau maxilarului, tumefierea fetei, gingiei sau a altor zone din cavitatea bucala, fracturile dentare, sangerarea gingivala abundenta, dintele care si-a schimbat culoarea datorita unei traume, inflamatiile gingivale, dintii cu mobilitate anormala si dureri acute in zona etc. 

Cum poti sa iti dai seama ca ai o urgenta stomatologica si ce trebuie sa faci? 

Sunt multe situatii in care durerea dentara este insotita de febra si dureri de cap. Intr-o astfel de situatie este recomandat sa iti pastrezi calmul si sa incerci sa identifici posibila cauza a simptomelor. De exemplu, fractura unui dinte reprezinta o problema serioasa si poate sa fie cauzata de muscatura puternica dintr-un aliment dur, a unei lovituri sau cazaturi etc. In acest caz, trebuie sa te clatesti bine cu apa si sa gasesti fragmentul rupt de dinte si sa il prezinti stomatologului. 

Indiferent de situatie, nu este recomandat sa aplici pe zona afectata asa zisele leacuri babesti deoarece nu pot sa rezolve o astfel de problema. In momentul in care apare o urgenta stomatologica, cel mai bine este sa te indrepti spre cea mai apropiata clinica si sa soliciti ajutor medical. 

Unde poti gasi servicii de urgente stomatologice in Bucuresti? 

Tocmai pentru a putea raspunde eficient solicitarilor clientilor clinicii Omega Omnident, s-a deschis cea de-a doua clinica stomatologica in zona Floreasca. Programul acesteia este prelungit si serviciile stomatologice sunt asigurate de specialisti foarte bine pregatiti in domeniu. 

Siguranta si sanatatea pacientilor este pusa pe primul loc si vei putea sa te bucuri de proceduri de precizie care sa iti asigure o vindecare mai rapida. Aceste servicii de urgente stomatologice se adreseaza atat adultilor cat si copiilor iar clinica este dotata cu toate echipamentele necesare pentru a oferi interventiile necesare. 

Urgentele stomatologice sunt preluate de personalul din cele doua clinici, fiecare avand regimul propriu de functionare. In functie de locatia in care te afli poti sa alegi serviciile clinicilor Omega Omnident. Prima clinica pentru urgente stomatologice are program non stop si este situata in Piata Romana iar cea de-a doua, are program prelungit si este situata in cartierul Floreasca. 

Pentru a face o programare si sa rezolvi cat mai repede urgenta pe care o ai, tot ce trebuie sa faci este sa accesezi website-ul clinicii Omega Omnident unde vei gasi datele de contact pentru ambele clinici. Poti face si o programare online accesand categoria aferenta acestei facilitati. 

O urgenta rezolvata la timp poate sa iti redea puterea de a zambi si de a te simti cat mai bine. Stim cat de dureroasa poate sa fie o problema stomatologica si tocmai de aceea iti recomandam sa lasi totul pe mana specialistilor. 

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.