Press "Enter" to skip to content

Clinica de endocrinologie din Bucuresti cu servicii medicale complete

De ce este importanta vizita la o clinica de endocrinologie din Bucuresti?

Endocrinologia este ramura medicala ce se ocupa cu studierea glandelor endocrine si a hormonilor secretati de acestea. Pentru depistarea, tratarea si prevenirea bolilor ce tin de acestea este indicat sa va faceti controale periodice la o clinica de endocrinologie din Bucuresti.

clinica de endocrinologie

Sistemul endocrin este format din numeroase glande, printre care hipofiza, epifiza, timusul, tiroida, suprarenalele, gonadele, pancreasul endocrin si asa mai departe. Acestea sunt responsabile pentru multe functii importante, precum cresterea si dezvoltarea, mentinerea homeostaziei, reglarea metabolismului si a aportului de nutrienti si asa mai departe. Din acest motiv, sanatatea sistemului endocrin este esentiala pentru functionarea normala a organismului.

Ce simptome indica o problema endocrina?

Urmatoarele semne si simptome pot sugera ca ar trebui sa va prezentati la o clinica de endocrinologie din Bucuresti:

  • Oboseala, somnolenta pe timpul zilei, insomnie;
  • Transpiratie excesiva;
  • Intoleranta la temperaturi scazute;
  • Dureri in piept, tulburari de inima, hipertensiune arteriala;
  • Crestere sau scadere brusca in greutatate;
  • Tumefierea zonei anterioare a gatului
  • Tulburari menstruale.

Daca observati unul sau mai multe dintre aceste manifestari, nu le ignorati si nu amanti vizita la un medic de specialitate. Cu cat va programati mai curand la consult, cu atat cresc sansele de vindecare.

De asemenea, consulturile regulate la o clinica de endocrinologie din Bucuresti va pot ajuta la depistarea timpurie a unor probleme ce nu prezinta manifestari evidente. Este important de stiut ca incidenta nodulilor tiroidieni este in crestere in populatia generala din cauza deficitului de iod din alimentatie. Desi majoritatea acestora sunt benigni, aproximativ 5% dintre acestia pot fi maligni, cancerigeni, caz in care detectarea precoce va va ajuta la eficientizarea tratamentului.

Alegeti clinica de endocrinologie din cadrul RomGerMed din Bucuresti!

Daca sunteti in cautarea unei clinici de endocrinologie din Bucuresti cu servicii medicale de calitate, puteti alege cu incredere Clinica RomGerMed. In cadrul acesteia va puteti face analize medicale complete ce tin nu doar de endocrinologie, dar si de alte specializari, precum oftalmologie, ginecologie, hematologie, alergologie, dermatologie, psihiatrie, chirurgie si multe altele. Alegand RomGerMed veti beneficia de investigatii efectuate de un personal medical cu o vasta experienta in domeniu.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.