Press "Enter" to skip to content

Climatico.ro – cele mai bune preturi la aere conditionate

Chiar daca vara s-a incheiat, sa stiti ca inca nu este tarziu sa va achizitionati un aer conditionat. Puteti sa optati pentru un aparat Daikin de tip inverter, de pe Climatico, un model stylish care nu are doar functia de racire, ci si de incalzire a aerului – ceea ce il face foarte potrivit pentru diminetile racoroase de septembrie. Cu ajutorul unui astfel de aer conditionat, puteti s ava incalziti incaperea, oricand. Puteti, de asemenea, sa va orientati catre un model de tip ‘’split de perete’’, deoarece are o forma mai compacta si nu ocupa mult spatiu. In plus, este si la un pret rezonabil.

Personal, am auzit de Climatico de la un prieten, care mi-a recomandat site-ul atunci cand a auzit ca vreau sa imi schimb vechiul aparat de aer conditionat. Si el, la randul lui, este client fidel si a fost si el foarte multumit de serviciile oferite de acestia. Nu cumperi doar produsele de la ei, ci cumperi si servicii de montaj aer conditionat – montaj care este realizat de catre specialisti in domeniu, care au in spate o experienta destul de vasta. Si este de inteles acest lucru – figureaza pe piata de peste 10 ani si continua sa fie in topul preferintelor oamenilor.

Despre Climatico va pot spune ca  este o companie care are ca obiect principal de activitate lucrarile de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat si se ocupa atat cu proiectarea, comercializarea si instalarea sistemelor de aer conditionat, incalzire si ventilatie pentru locuinte si spatii industriale, mentenanta lor periodica, asigurarea garantiei echipamentelor distribuite cat si service-ul in perioada post-garantie. Asadar, din aceste informatii putem intelege ca se ocupa de o gama larga de servicii, care vizeaza aparatura mai sus mentionata, astfel incat tu, ca si client, sa te bucuri la maxim de produsele achizitionate de la ei.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.