Press "Enter" to skip to content

Citirile in cartile de tarot. Ce trebuie sa stii

In plus fata de oferirea de mai multa intelegere a personalitatii si a vietii dvs. in general, cardul dvs. de nastere Tarot va poate ajuta sa identificati care ar putea fi scopul dvs. in viata, va poate ajuta sa descoperiti temele potentiale recurente in viata voastra si sa puneti lucrurile in perspectiva cand intampinati dificultati. Iata ce trebuie sa stii despre cartile de tarot.

Cum sa determinati cardul de nastere Tarot

Folosind un proces similar cu cel utilizat in numerologie, o carte de nastere Tarot este determinata prin adaugarea numerelor lunii, a zilei si a anului in care v-ati nascut. Cu acel numar, veti gasi cardul de tarot corespunzator ca si carte de nastere. Intra si pe https://tarot.ro/ si descopera si mai multe lucruri interesante.

De exemplu, daca ziua de nastere a cuiva este 1 februarie 2003, ei ar adauga 2 (pentru ca februarie este a doua luna a anului), 1 (pentru ca aceasta este ziua in care s-au nascut), 2, 0, 0 si 3 (pentru ca doriti sa adaugati cifrele anului in care v-ati nascut). In acest caz, numarul total este de 8, iar cardul de nastere corespunzator al persoanei este cardul de rezistenta – care poate reprezenta forta si curajul. Este foarte simplu sa descoperiti cifra care se potriveste zilei de nastere, pentru ca mai apoi sa o interpretati cu ajutorul cartilor de tarot.

Cele mai bune practici pentru interpretarea cardului dvs.

Este important sa stiti sensul din spatele cartii majore ARCANA inainte de a o aplica vietii dvs. Fiecare carte de tarot vine cu mai multe sensuri, deci treceti prin toate definitiile si alegeti pe cele care va vorbesc cu adevarat. S-ar putea sa va ganditi la citirea cartilor de Tarot pentru a gasi ceva care este complet aliniat cu dvs. si cu valorile dvs. Una dintre componentele frumoase ale Tarotului este ca aceeasi carte poate avea semnificatii diferite in functie de momentul in care este citita si in functie de cel pentru care se realizeaza citirea. Nu uita sa accesezi si https://etarot.xyz.

Acest lucru este deosebit de relevant in ceea ce priveste un card de nastere Tarot, avand in vedere ca este determinat de ziua cand va nasteti. Din acest motiv, este intotdeauna o idee buna sa incercati mai multe citiri in zile diferite, astfel incat sa obtineti cele mai relevante rezultate. Totodata, este foarte important si sa gasiti un cititor de carduri profesionist care sa realizeze citirea in cel mai corect mod posibil.

Daca acesta nu este bine pregatit, atunci va poate furniza informatii gresite care sa va faca mai mult rau decat bine. Cartile de tarot pot fi de foarte mare ajutor atunci camd aveti o problema sau sunteti intr-o situatie confuza. Va pot aduce claritate si liniste in cele mai delicate situatii de viata. Important este sa credeti in ele, sa veti o minte deschisa si sa accesati intuitia la cel mai inalt nivel. Doar asa veti putea obtine sfaturi utile si cat se poate de corecte pentru situatia cu care va confruntati.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.