Press "Enter" to skip to content

Cele mai ciudate fantezii sunt, de fapt, destul de comune

Cand te gandesti la fanteziile tale sexuale ai impresia ca sunt foarte iesite din comun, insa in realitate se poate dovedi faptul ca sunt foarte comune si ca mai sunt persoane care se gadesc exact la ceea ce te gandesti si tu. Parafilia este termenul pe care medicii psihiatrii il foloseau pentru a se referi la interese sexuale neobisnuite sau iesite din tipare. Numarul de fantezii considerate parafilice a crescut foarte mult de-a lungul timpului si numeroase lucruri au fost etichetate drept neobisnuite. Cu toate astea se pare ca multe fantezii nu sunt chiar neobisnuite in final.

Iti prezentam trei fantezii sexuale care sunt considerate parafilice de catre psihologi dar care de fapt sunt foarte frecvente in general.

BDSM este una dintre ele. Majoritatea oamenilor par sa aiba fantezii sexuale cu si despre BDSM. Unele aspecte ale BDSM pot sa fie mai populare decat altele. Un studiu efectuat asupra a 4000 de persoane constata ca 93% din femei si 81% din barbati aveau fantezii despre dominarea sexuala si ca majoritatea aveau fantezii despre a domina pe cineva in timpul actului sexual. In plus, cei mai multi dintre ei visau sa fie legati sau sa lege pe cineva in timpul actului sexual.

O alta fantezie sexuala destul de comuna este cea legata de jucariile sexuale. Acestea pot fi integrate atat in zona BDSM cat si in alte fantezii la fel de interesante si aici se remarca foarte bine gama de vibratoare Crave. Acestea pot fi gasite in diverse forme si dimensiuni si pot fi controlate de la distanta astfel incat sa le poti folosi si la scene BDSM cat si fantezia legata de sexul in public sau la o fantezie voyeur de exemplu.

A face sex in public este de asemenea o fantezie pe care multi barbati si femei o au. Conform sondajelor atat femeile cat si barbatii sunt prinsi de ideea de a face sex in public ceea ce se numeste uneori exhibitionism. Cu toate acestea este diferita de definitia clinica stricta a exhibitionismului care implica folosirea de nuditate sau de activitati sexuale pentru a ofensa sau a hartui anumite persoane. interesul acesta este mai putin frecvent insa nu este rar. 7% dintre femei si 13% dintre barbati spun ca au fantezii care implica nuditate non consensuala. Asa cum se poate vedea interpretarea in fata unui public este mai populara.

O fantezie la fel de populara mai ales in randul barbatilor este voyeurismul sau actul de a privi o persoana necunoscuta cum isi scoate hainele de pe ea sau cum face sex. Studiile arata ca 72% dintre barbati si 48% dintre femei au astfel de fantezii. Cand sunt luate impreuna numerele acestea confirma faptul ca fanteziile sexuale ar trebui sa fie clasificate mai cu aentie drept teme parafilice pentru ca sunt de fapt foarte comune.

O fantezie nu inseamna ca persoana care o are este neaparat si dispusa sa o faca. Nu toate fanteziile sexuale sunt dorinte si cele mai multe nici macar nu sunt puse in practica, nici in momentul in care exista ocazia pentru a le incerca macar o data.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.