Press "Enter" to skip to content

Cele mai bune tipuri de hidroizolatii pe care le ai la indemana

Iti doresti sa construiesti o casa care sa reziste foarte bine in timp? Incepe prin a studia tipurile de hidroizolatii lichide si solide, pe care le ai la dispozitie.

Cu ajutorul acestora previi infiltratiile de apa in fundatia imobilului, dar si infiltratiile microorganismelor daunatoare. Aloca-ti suficient timp pentru a alege dintre materialele pe care le ai la dispozitie si descopera din randurile de mai jos care sunt beneficiile de care vei avea parte pe termen lung!

Hidroizolatii lichide

Hidroizolatiile lichide sunt unele dintre cele mai bune produse de pe piata, ajutandu-te sa etanseizezi perfect fundatia casei, dar si fundatia terasei ori a piscinei impotriva infiltratiilor de apa si a microorganismelor daunatoare. Este vorba despre materiale care se aplica usor si care ajung chiar si in cele mai greu accesibile locuri. Timpul necesar pentru uscare este destul de scurt, cu mentiunea ca impermeabilitatea rezista la temperaturi cuprinse intre -30 si 80 de grade Celsius. Mai mult, hidroizoizolatiile lichide au o elasticitate peste 350%, asigurandu-ti rezultate optime pe termen lung.

Membrane bituminoase

Membranele bituminoase sunt excelente pentru a fi folosite atat la cladiri rezidentiale, cat si la cladiri de birouri si terase. Produsele sunt disponibile sub forma unor covoare negre din bitum si se monteaza intotdeauna la cald, prin termosuflare, pana cand se ,,aseaza” perfect.

Accesibile ca pret si simplu de montat, membranele bituminoase sunt unele dintre cele mai populare materiale hidroizolante pe care le ai la dispozitie. Acestea se folosesc de foarte mult timp, tocmai datorita faptului ca asigura rezultate excelente.

Hidroizolatii cu membrana din PVC

Printre materialele spre care mai merita sa-ti indrepti atentia se numara si hidroizolatiile cu membrana din PVC. Acestea sunt flexibile, se monteaza in doar cateva ore si au o aderenta excelenta inclusiv in zonele greu accesibile, asa cum sunt colturile sau alte zone de imbinare. In acelasi timp, trebuie sa stii ca hidroizolatiile cu membrana din PVC sunt rezistente la smulgeri si la intinderi, garantandu-ti lucrari de calitate.

Hidroizolatii cu spuma poliuretanica si poliuree

O alta varianta eficienta, pe care o poti lua in considerare este reprezentata de sistemul hidroizolant pe baza de spray. Este suficient sa aplici acest produs prin pulverizare in zonele pe care vrei sa le izolezi. Produsul se intareste in numai cateva minute, avand o stabilitate termica ridicata. Spray-ul copiaza perfect stratul suport, asa ca il poti folosi pe spatiile perfect finisate.

Colaboreaza cu o echipa de specialisti

Chiar daca la prima vedere poate parea foarte usor sa aplici materialele hidroziolante, trebuie sa stii ca in functie de produsele pe care le alegi, exista tehnici diferite care trebuie folosite. De aceea, este indicat sa colaborezi cu o echipa de specialisti, care sa vina la fata locului. Expertii dispun de ustensilele necesare pentru aplicarea hidroizolatiilor, dar si de cunostinte vaste in domeniu, datorita carora se pot ocupa repede si usor de lucrari mai mici sau mai generoase.

Avantaje

Inainte de a investi in materiale hidroizolante si de a le aplica, trebuie sa cunosti si principalele tipuri de beneficii pe care ti le ofera:

  • rezistenta pe termen lung;
  • protectie impotriva infiltratiilor de apa;
  • protectie impotriva infiltratiilor microorganismelor;
  • montaj simplu si rapid;
  • eviti sa realizezi lucrari de reparatii la fundatii pentru cel putin in primii 10 ani.

Hidroizolații-terase.ro iti pune la dispozitie o gama foarte larga de produse de calitate, pe care le poti comanda online. Indiferent ca ai nevoie de hidroizolatii terase: www.hidroizolații-terase.ro/ din membrana bituminoasa sau hidroizolatiile lichide, care ajung si in locurile greu accesibile, pe toate le ai la dispozitie online!

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *