Press "Enter" to skip to content

Cele mai bune oferte de Ziua Memorială 2017

Ziua Memorială este o sărbătoare oficială la nivel federar în Statele Unite ale Americii , ea comemorează soldații americani care au murit în luptă sau în serviciul militar.De cațiva ani Ziua Memorială sau Ziua Eroilor este cunoscută pentru vânzările sale mari , de aceea mulți dintre comercianții online vin cu cele mai bune oferte pentru a marca această zi. Mai jos am ales cele mai bune oferte în materie de tehnologie  care merită verificate în timpul weekend-ului dumneavoastră,  adăugând trei dintre ofertele mele preferate.

Ofertele care pe mine m-au atras sunt :

  •  Amazon are popularul PowerPort 10 al lui Anker la cel mai mic preț de 40$ , având o reducere de 60%.
  •  Veți putea salva până la 50% din prețul produselor Dell , incluzând chiar si noul model XPS 15 , având o reducere de 220$.
  •  Ebay m-a impresionat cu Vizio M50-D1 50-inch 4K TV , este un televizor excelent care are aproape orice caracteristică de care aveți nevoie , iar prețul este de doar 489$.

Lenovo

Cele mai bune produse sunt oferite de Lenovo pâna la data de 31 mai.Chiar mai mult , în cinstea sarbătorii, aceștia oferă o reducere suplimentară de 10% pentru militari activi ,rezerviști și veterani.

Cannon

Vrei să achiziționezi o camera bună , până la 30 mai aveți reduceri la produsele Cannon. Chiar dacă reducerile nu se regăsesc printre cele mai noi modele , eu am selectat trei camere de excepetie care sunt incă foarte utilizate pe scară largă.

 

Acestea sunt doar câteva oferte dintr-o gamă largă de produse oferite de site-uri precum  Amazon și eBay dar și mulți alții.Ziua Memorială ne provoacă sa căutăm cele mai bune oferte, să golim stocurile și bineînțeles portofelele/cardurile.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.