Press "Enter" to skip to content

Cele mai bune device-uri din 2020 pentru o casa Smart

Daca sunteti in cautare de produse inteligente și doriti sa va transformati casa intr-un spatiu smart, nu trebuie sa fiti bogat sau miliardar pentru aceasta. Magazinele online au o gama variata de produse care va pot ajuta și va pot permite și dumneavoastra achizitionarea produselor pentru confortul și inovarea locuintei.

Ce este o casa Smart? Ganditi-va ca puteti avea capacitatea de a controla elementele din casa și din jurul ei cu o simpla apasare de buton sau o comanda vocala. Toate dispozitivele din viata dumneavoastra ar putea fi conectate la internet, iar acestea ar putea sa va asculte comenzile și sa va transmita informatii. Internetul este o componenta cheie a caselor inteligente, are puterea de a controla și automatiza elementele casei dumneavoastra.

Exista multe categorii de produse inteligente, cum ar fi: ceasuri, lumini, intrerupatoare, sonerii, ferestre, camere de supraveghere, ustensile de gatit ș.a. Unele pot necesita o investitie mai mare de timp și de bani ( de exemplu: camerele avansate de supraveghere), altele sunt relativ ieftine și simplu de utilizat. Puteti controla totul, incepand de la lumini și temperatura, pana la blocari și securitate in casa dumneavoastra.

Puteti crea un stil chic locuintei cu o serie de intrerupatoare wireless, dand un plus de rafinament și confort casei. Nu mai trebuie sa va deplasati la intrerupator daca ati uitat lumina aprinsa, e de ajuns sa apasati pe un buton de la telecomanda sau s-o opriti din aplicatia telefonului mobil. Un intrerupator wifi este ușor de folosit și pe intuneric (datorita ledului), elegant, rezistent la zgarieturi și umiditate in urma materialului din care este conceput panoul: sticla crystal termorezistenta.

Denumite prize inteligente, acestea automatizeaza și controleaza energia consumata. O astfel de priza poate fi o investitie reala pe termen lung, fara alte costuri inafara de ceea ce consumi. Veti ști cat consuma fiecare electrocasnic, avand acces la deconectarea și conectarea lui.

Aveti parte de un control genial care se utilizeaza conectand la wifi un comutator de perete și astfel puteti controla diverse dispozitive inteligente din casa: controlati iluminarea, setati temperatura termostatului, puteti sa porniti muzica, sa vedeti cine este la ușa. Poate aveti mai multa incredere in produsele clasice, cu care v-ati obișnuit pana acum, dar nu trebuie sa aveti indoieli legate de produsele inteligente, care pe langa eleganta și confortul pe care il ofera casei dumneavoastra, ele sunt și rezistente in timp.

Pentru ajutor in curatarea locuintei, tehnologia are ca solutie aspiratorul robot, un sprijin pentru mentinerea casei. Acesta poate detecta intreaga suprafata din jurul sau, reușind astfel, sa se deplaseze dintr-o camera in alta. Conectandu-va la Wifi, o sa puteti controla traseul robotului și sa dati comenzi in timp real.

O casa Smart poate fi considerata de unii ca ceva de lux, dar aceasta poate fi mai mult de atat. Ea este o necesitate, o imbunatatire a stilului de viata, semnificand și o treapta spre evolutie și confort in ceea ce privește viata de zi cu zi.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.