Press "Enter" to skip to content

Cele mai bune 3 idei de amenajări interioare pentru orice locuință

Acasă este locul în care ne simțim cel mai bine, cu atât mai mult cu cât l-am amenajat în conformitate cu dorințele noastre. Fiind locul în care ne exprimăm cel mai liber și ne manifestăm cel mai mult creativitatea, suntem deseori tentați să facem mici schimbări din când în când. Bineînțeles, există și zile în care ne dorim să ne transformăm locuința, moment în care decidem să investim întregul buget pus la dispoziție. Cu toate acestea, rezultatele pot să nu fie întocmai în acord cu dorințele noastre. De aceea, este recomandat să ne informăm din timp cu privire la ceea ce urmează să facem. Descoperă alături de noi cele mai bune 3 idei de amenajări interioare pentru orice locuință, pe care să le integrezi la tine acasă!

  1. Orientează-te după cât mai multă lumină

Atunci când vorbim despre living sau dormitor, geamurile generoase sunt ideale, întrucât lasă posibilitatea luminii să intre în încăperi. Atât pentru o casă, cât și pentru un apartament, acest lucru este ideal. Nu doar că te vei putea bucura mult mai mult de momentele de peste zi petrecute acolo, însă energia pe care lumina naturală o oferă corpului uman este incomparabilă. Același lucru se recomandă și în cazul camerei în care există biroul, cu precădere la copii. Descoperă aici cele mai bune idei de amenajare birou acasa, pentru a avea parte de productivitate, eficiență și creativitate.

  • Rezumă-te la doar 3 culori

Chiar dacă pare o idee greu de pus în practică, folosirea a doar trei culori într-o încăpere te va ajuta să te relaxezi mult mai bine decât ar face-o 7. Acest lucru se datorează impactului pe care îl au diferitele culori în raport cu percepția vizuală. În cazul în care acest număr crește, rezultatul final ar putea să te obosească foarte mult, cu atât mai mult cu cât petreci o bună parte din timp acasă.

  • Optează pentru corpuri de mobilier simple

Simplitatea este o caracteristică pe care toate casele impresionante o împărtășesc. În ciuda grandiozității de care acestea dau dovadă, majoritatea pieselor de mobilier au tăieturi și forme simple. Din acest motiv, designerii de interior s-au putut juca cu alte accesori de calitate, acesta fiind și sfatul pe care ți-l recomandăm. Pentru mai multe detalii, poți afla totul despre casa!

Locuința ta este locul în care ai posibilitatea să te destinzi, petrecând timp în cel mai frumos mod posibil. Transformă fiecare încăpere într-una cu personalitate!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.