Press "Enter" to skip to content

Cele mai apreciate sortimente preparate intr-un cuptor de pizza, in 2021

Pentru o pizzerie care se respecta si are aceeasi atitudine si fata de clientii sai, ancorarea in realitatile prezentului nu presupune numai achizitionarea celor mai noi tehnologii disponibile pe piata, spre exemplu cuptoare de pizza performante si eficiente, ci si adaptarea meniului in functie de trenduri si preferinte. In cazul in care detineti o astfel de unitate de alimentatie publica si nu sunteti la curent cu noutatile din domeniu, va prezentam in continuare cele mai apreciate sortimente de pizza la nivel mondial, in anul 2021:

Pizza vegana. Aceasta este, in mod logic, una dintre cele mai populare optiuni actuale, intrucat se inscrie in tendintele globale. Ingredientele care intra in cuptorul de pizza includ usturoi, ulei de masline, fulgi de chilli, porumb, ciuperci, paprica, ceapa rosie si busuioc;

Pizza cu oua Benedict si branza de bivolita. Ouale Benedict reprezinta unul dintre cele mai atractive preparate din meniul pentru brunch, insa nu multa lume s-ar fi asteptat sa le gaseasca pe pizza. Alte ingrediente ale acestui sortiment sunt branza de bivolita si prosciutto crocant;

Pizza cu crusta de conopida. Daca inlocuiti faina cu conopida, rezultatul coacerii in cuptorul de pizza va fi unul cu adevarat spectaculos, atat din punct de vedere vizual, cat si olfactiv si gustativ. Nu trebuie sa ne credeti pe cuvant, intrebati-i pe clientii dumneavoastra!

Pizza siciliana cu vinete. Italia a dat intotdeauna tonul atunci cand a venit vorba de pizza, iar acest sortiment nu face exceptie. Smantana maturata, vinetele, nucile si sosul pesto creeaza in cuptorul de pizza o „simfonie” de arome greu de descris in cuvinte;

Pizza alba. Este probabil unul dintre putinele sortimente de pizza pentru care nu se folosesc rosii. Lista de ingrediente cuprinde carnati, mozzarella, fenicul si broccoli. Dupa cum observati, majoritatea felurilor de mancare prezentate pe aceasta lista sunt nu numai gustoase, ci si foarte sanatoase;

Pizza micul dejun. Un mic dejun consistent include oua, rosii cherry, ciuperci, carnati, bacon, branza cheddar si mozzarella. Insa cum ar fi daca aceasta combinatie s-ar asterne pe un blat si s-ar coace in cuptorul de pizza? Rezultatul nu doar ca va va surprinde, ci va va incanta, prin urmare merita incercat;

Pizza cu spanac si anghinare. Gustul de spanac si anghinare se completeaza perfect, iar, in combinatie cu branza, rezulta un preparat savuros, care se va distinge imediat ce va fi inclus pe meniu si va ajunge rapid printre preferatele celor care va trec pragul restaurantului;

Pizza cu halloumi. Nu in ultimul rand, pizza cu halloumi este mai gumata si mai delicioasa decat va puteti imagina, mai ales daca adaugati in compozitie muhammara (pasta de ardei copti cu nuci). Cu siguranta veti lasa clientilor dumneavoastra impresia de originalitate si bun gust, atat la propriu, cat si la figurat.

Cat despre locul de unde sa achizitionati cele mai performante modele de cuptor de pizza, va recomandam Fresco Expert. Acest furnizor sustine geniul in bucatariile profesionale din Romania inca din anul 1992 si va pune la dispozitie zeci de modele de cuptoare: electrice sau pe lemne, cu banda sau 1-2 camere de coacere, cu reglaj separat al temperaturii etc. Acestea provin exclusiv de la branduri renumite la nivel international, ceea ce le garanteaza calitatea, fiabilitatea, productivitatea si durata indelungata de viata, si sunt insotite de garantii incluse in pret.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.