Press "Enter" to skip to content

Cele mai apreciate ceasuri de damă

Accesoriile sunt cele care reușesc să completeze o ținută motiv pentru care trebuie alese cu grijă. De la pantofi, bijuterii și până la ceasuri, totul trebuie să fie în perfectă armonie pentru un outfit desprins parcă din paginile revistelor de modă. Fiecare detaliu trebuie atent gândit, nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplării.

Ceasul este un accesoriu statement care nu ar trebui să lipsească, indiferent de ținuta aleasă. Există modele pentru fiecare stil vestimentar în parte, de la ceasurile elegante până la cele sport sau casual. Firma producătoare este foarte importantă așa că mizează doar pe branduri cu vechime în domeniu, acestea fiind cele mai performante.

Fără doar și poate cele mai cunoscute ceasuri de damă sunt cele produse de Casio și Timex, doi producători cu tradiție în industria ceasurilor. Dacă preferi un model de lux poți opta pentru modelele produse de designeri de top precum Calvin Klein sau Roberto Cavalli.

Cele mai apreciate stiluri

Ceasurile casual se află în topul preferințelor pentru că sunt ușor de asortat și pot fi purtate în fiecare zi. Mai mult decât atât, dacă sunt atent alese, acestea pot fi integrate chiar și într-o ținută office. Persoanele active pot opta pentru un model sport care poate fi purtat și în timpul antrenamentelor fizice mulțumită materialelor din care este realizat. Tehnologia a avansat motiv pentru care acum pot fi achiziționate chiar și ceasuri smart, ceasuri care înregistrează numărul de pași, bătăile inimii sau pulsul. Aceste modele sunt preferatele femeilor dinamice pentru că le ajută să își monitorizeze atent condiția fizică, chiar și în perioada în care nu ajung la sală.

În mare trend sunt și ceasurile retro, o amintire a epocii trecute care adună tot mai mulți pasionați de modă. Influențele retro sunt vizibile chiar și în designul de interior fiind de mult timp lăudate și apreciate.

Raport calitate – preț

Există ceasuri pentru fiecare buzunar însă ar trebui să acorzi o atenție sporită raportului calitate – preț. Un ceas bun poate reprezenta o investiție pe viitor având în vedere faptul că poate rezistă chiar și ani. Dacă ne raportăm la ceasurile încrustate cu pietre prețioase, așa cum sunt diamantele, este evident că acestea nu au cum să se demodeze și nici nu își vor pierde valoarea.

Este important ca ceasul să fie atent curățat și depozitat într-o cutie specială pentru a nu se umple de praf atunci când nu este purtat. Există ceasornicării speciale care se ocupă cu lustruirea și șlefuirea ceasurilor, inclusiv cu schimbarea geamului cadranului, în cazul în care se sparge.

Mare atenție la site-urile online care promit reduceri ireale. De cele mai multe ori, produsele comercializate sunt fake astfel că ajungi să dai banii pe un ceas care se va strica după doar câteva purtări. Alege magazinele specializate în vânzarea ceasurilor pentru a evita surprizele neplăcute. Investește într-un ceas de calitate! Oferă un plus de eleganță ținutelor tale cu un ceas statement! Atrage atenția celor din jur!

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *