Press "Enter" to skip to content

Cel mai simplu mod de a iesi in avantaj financiar

Pare că este vorba de o rețetă a succesului financiar pe care o urmează toți oamenii bogați din lume. Dar în realitate nu este așa. Nu trebuie să joci la loto sau să muncești pe rupte. Trebuie doar să fii atent și să acționezi când avantajul financiar e de partea ta. Cu alte cuvinte, dacă rămâi informat despre cursul monedei care te interesează, poți să ieși pe plus cât ai clipi. Pentru a evita situațiile care te defavorizează financiar este recomandat să verifici cursul unei monede înainte de a efectua schimbul. Iată parcursul din ultimele zile ale celor mai comune monede.

Curs lira sterlina

Un curs lira sterlina pe luna martie înregistra o depreciere a monedei doar în prima parte a lunii. Cea mai mare valoare fiind înregistrată la sfârșitul acesteia: 5,2539 lei/unitate. După data de 16 martie, lira sterlina cre ajungând la valoarea de 5,3315 lei/unitate. Un curs lira sterlina pe luna aprilie arată totuși valori mai ridicate. Cel mai înalt prag fiind atins pe data de 13 aprilie cu o valoare de 5,3960 lei/unitate. Începutul lunii mai arată valori medii ale lirei în comparație cu luna precedentă. Pe 4 mai lira sterlina ajunge la 5,2748 lei/unitate.

Curs franc elvetian

Pentru un curs franc elvetian pe luna martie lucrurile nu arătau foarte bine. La începutul lunii francul elvețial are o valoare de 4,0471 lei/unitate. Iar la sfârșitul lunii martie ajunge la pragul de 3,9632 lei/unitate. Francul elvetian înregistrează așadar valori modeste pe luna aprilie. Cel mai înalt prag al lunii aprilie a fost de 3,9625 lei/unitate.

Curs gramul de aur

Din păcate și în cazul cursului gramului de aur se observă o depreciere până la valoarea de 159,9577 lei/unitate pentru luna martie. Spre sfârșitul lunii, cât și pentru luna aprilie gramul de aur începe să se aprecieze ușor. La sfârșitul lunii aprilie se înregistrează valoarea de 162,9167 lei/unitate. O valoare – curs gramul de aur pentru luna mai înregistrează: 164,0125 lei/unitate, cifra record pe ultimele trei luni.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *